F1: Schumacher reagál a hangokra, szemkontaktust vesz fel - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.08. 09:53
Az amerikai MSN Fox Sports az olasz La Gazzetta dello Sportra és a német Bild am Sonntagra hivatkozva azt írja, hogy a december végi síbalesete óta a grenoble-i Egyetemi Kórházban fekvő Michael Schumacher reagál a hangokra és szemkontaktust is fel tud venni.

Schumacher január végén megkezdett fokozatos felébresztése a menedzser Sabine Kehm által április 4-én kiadott közlemény alapján jó ütemben zajlik, a hétszeres Formula–1-es világbajnok az ébredés jeleit mutatja. A Gazzetta és a Bild am Sonntag értesüléseit a menedzsment hivatalosan nem erősítette meg.felébresztése a menedzser Sabine Kehm által április 4-én kiadott közlemény alapján jó ütemben zajlik, a hétszeres Formula–1-es világbajnok az ébredés jeleit mutatja. A Gazzetta és a Bild am Sonntag értesüléseit a menedzsment hivatalosan nem erősítette meg.

Jean Alesi többször meglátogatta Schumachert a grenoble-i klinikán – az egykori F1-es pilóta a Speed Weeknek nyilatkozva elmondta,a családtagokon is észrevehető a pozitív változás.

„Michael eleinte csak a fájdalomra adott visszajelzést – de az a test önkéntelen reakciója is lehet. A legutóbbi látogatásomnál éreztem, hogy valami jobbra fordult, a család is megkönnyebbült, és nagy örömöt éreztem. De még nagyon hosszú az életbe visszavezető út” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik