F1: jó hírek, Schumacher az ébredés jeleit mutatja

Vágólapra másolva!
2014.04.04. 12:11
null
Jó hír a szurkolóknak is: Schumacher az ébredés jeleit mutatja (Fotó: Reuters)
Jó hírek érkeztek Grenoble-ból péntek délelőtt Michael Schumacherrel kapcsolatban: a mesterséges kómában fekvő korábbi Formula–1-es pilóta felébresztése jó ütemben halad, a német versenyző az ébredés jeleit mutatta – derült ki menedzsere, Sabine Kehm hivatalos közleményéből.

 

„Michael felépülése jól halad. A tudatosság és az ébredés jeleit mutatta. Mellette vagyunk ebben a nagy és hosszú csatában, együtt küzdünk vele, és továbbra is bizakodunk. Szeretnénk megköszönni mindenkinek az együttérzést. Ugyanakkor megértésüket kérjük, de nem kívánunk nyilvánosságra hozni további részleteket egyelőre. Fontos a privát szféra védelme, és hogy az orvosok nyugodtan végezhessék a munkájukat" – olvasható Sabine Kehm közleményében.

A Bild információi szerint Schumacher továbbra is a grenoble-i klinikán marad, ám arról nincs pontos információ, hogy felébredt-e már.

Schumachert – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Formula–1-től – a franciaországi Méribelben történt december 29-i síbalesete után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik