Sousa: Élvezni akarjuk, hogy itt vagyunk

Vágólapra másolva!
2012.09.19. 22:06
null
Paulo Sousa és Tóth Balázs a sajtótájékoztatón (Fotó: krcgenk.be)
Címkék
Ma este Genkben sajtótájékoztatón beszélt a csapatára váró holnapi Európa-liga-mérkőzésről a Videoton vezetőedzője, Paulo Sousa és a magyar együttes középpályása, a korábban Genkben is játszó Tóth Balázs.

„Attól függetlenül, hogy nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésre és a kontrákra az elmúlt mérkőzéseken, annál azért összetettebb játék a futball, mint ez a két eleme. Nagy elismerés a belga kollégától, hogy megdicsérte a csapat védekezését, nagy munka van abban, hogy ilyen szinten teljesítünk, de emellett támadásban is az a célunk, hogy minél jobbak legyünk" – idézi a vidi.hu Paulo Sousa vezetőedző nyilatkozatát.

„Nagyon szerettünk volna az Európa-liga csoportkörébe eljutni, és most élvezni akarjuk, hogy itt vagyunk, és ilyen jó ellenfelekkel játszhatunk, mint a Genk. A korábbi, Gent elleni mérkőzésekkel nem lehet összehasonlítani a holnapit, mert a Genk a legtöbb dologban előrébb tart, mint korábbi ellenfelünk. A hétvégén ugyan csak döntetlent játszottak a belga bajnokságban, de kitűnő támadásokat vezettek, egyszerűen nem volt szerencséjük. Ismerjük az erősségeiket, a gyengeségeiket, ahogy ők is a mi hibáinkat és erényeinket. Jó teljesítményre és jó eredményre készülünk holnap. Biztos vagyok abban, hogy remek hangulatú mérkőzés lesz. Mi is folyamatosan azon dolgozunk, hogy időről időre minél több szurkoló előtt játszhassunk. Otthon, Székesfehérváron, de egész Magyarországon is óriási a lelkesedés a csapat iránt, ami rendkívüli módon ösztönöz bennünket" – tette hozzá a Videoton vezetőedzője a Genk elleni holnapi El-meccs sajtótájékoztatóján.

Tóth Balázs, a Videoton középpályása boldog, hogy egykori sikereinek színhelyén, a belga Genkkel kezdik meg a sorozatot, és úgy véli, eredményesek lehetnek.

„Nagyon jó érzés újra itt lenni, ismerős arcokkal találkozni, hiszen nagyon szép három évet töltöttem itt, voltak sikerek bőven, úgyhogy boldog vagyok, hogy megint itt lehetek" – mondta Tóth Balázs a hivatalos sajtótájékoztatón.

„Nagyon jó hangulatú mérkőzésre számítok egy kiváló ellenfél ellen, de úgy érzem, kellően felkészültünk, és erős csapatunk van. Úgy gondolom, most is meglesznek a lehetőségeink, mint ahogy az előző mérkőzéseken is megvoltak, és ha ezeket jól tudjuk kihasználni, akkor eredményesen térhetünk haza" – beszélt a Nemzeti Sportnak az esélyekről a korábbi válogatott középpályás.

A Genk vezetőedzőjének, Mario Beennek a meccs előtti nyilatkozatát itt olvashatja!

TÓTH SZERINT A VIDEOTON KELLŐEN FELKÉSZÜLT A MECCSRE

A VIDEOTON MENETRENDJE AZ EL CSOPORTKÖRÉBEN
szeptember 20.: Genk–Videoton FC 21.05 (Tv: Story4)
október 4.: Videoton FC–Sporting 19
október 25.: Videoton FC–FC Basel 19
november 8.: FC Basel–Videoton FC 21.05
november 22.: Videoton FC–Genk 19
december 6.: Sporting–Videoton FC 21.05
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik