El: a belga szurkolók nemigen kíváncsiak a Videotonra

Vágólapra másolva!
2012.09.19. 23:51
null
Mario Been (középen) a meccs előtti sajtótájékoztatón elmondta, a csoportból való továbbjutás a céljuk (Fotó: krcgenk.be)
Címkék
A Videoton elleni holnapi El-csoportmérkőzésre készülő Genk vezetőedzője, Mario Been a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, mindenképpen továbbjutást vár csapatától.

 

„Természetesen szeretnénk továbbjutni a csoportból. Alapvetően a Sporting lesz a legkeményebb ellenfelünk, de a Basel is nehéz feladat elé állíthat minket, és a Videotont sem szabad alábecsülnünk. Itt már nincsenek könnyű ellenfelek, ezen a szinten bármelyik csapat képes lehet felülmúlni korábbi önmagát” – kezdte nyilatkozatát a Videoton elleni holnapi El-meccsre készülő Genk vezetőedzője, Mario Been.

„Annak ellenére, hogy fiatal a csapatom, már rendelkezünk tapasztalattal ezen a szinten. Meggyőződésem, hogy képesek vagyunk jó eredményekre a csoportellenfeleinkkel szemben, kezdésként rögtön a Videoton ellen” – fogalmazott az előző szezonban még a BL-ben szereplő belga csapat szakvezetője a szerdai sajtótájékoztatón.

Been ugyanakkor csalódását fejezte ki amiatt, hogy nem fogynak jól a jegyek a Videoton elleni mérkőzésre, és a jelek szerint csak 10-12 ezer szurkoló foglal majd helyet az egyébként 25 ezer néző befogadására is alkalmas lelátókon.

„Az egész szezonban mindenki azt mondta, hogy nekünk mindenképpen ki kell jutnunk az európai porondra, most meg azt halljuk, hogy meglehetősen gyér a holnapi mérkőzés utáni érdeklődés. Ez csalódottsággal tölt el. De remélem, hogy az utolsó pillanatban még sokan döntenek úgy, hogy kijönnek a Cristal Arenába. Az eredmények eléréséhez szükségünk van a tizenkettedik emberre, a közönségünkre, együtt kell dolgoznunk a sikerért" – nyilatkozta a szakember.

A G-csoport másik mérkőzésén holnap a portugál Sporting a svájci Baselt fogadja.

Paulo Sousa sajtótájékoztatón adott nyilatkozatát itt olvashatja!

A VIDEOTON MENETRENDJE AZ EL CSOPORTKÖRÉBEN
szeptember 20.: Genk–Videoton FC 21.05 (Tv: Story4)
október 4.: Videoton FC–Sporting 19
október 25.: Videoton FC–FC Basel 19
november 8.: FC Basel–Videoton FC 21.05
november 22.: Videoton FC–Genk 19
december 6.: Sporting–Videoton FC 21.05

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik