MU: Ibrahimovic térdében két szalag is elszakadt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.21. 20:32
null
Nem hivatalos hírek szerint súlyos Zlatan Ibrahimovic sérülése (Fotó: AFP)
A Sky Sports információi szerint a Manchester United csütörtök esti, Anderlecht elleni  Európa-liga mérkőzésén súlyos térdsérülést szenvedő Zlatan Ibrahimovic számára véget ért a 2016–2017-es idény. Az olasz Gianluca Di Marzio úgy tudja, a svéd csatár jobb térdében az elülső keresztszalag és az egyik oldalszalag is elszakadt, a játékosra 8-9 hónap kényszerpihenő vár.

Az olasz újságíró bizalmasa Mino Raiolának, Ibrahimovic menedzserének, akitől az információt megtudhatta. A klub még nem közölte hivatalosan a diagnózist.

A tavaly nyáron Párizsból érkezett 35 éves Ibrahimovic eddig 28 gólt szerzett tétmérkőzésen a csapatban, és szóban megegyezett az egyéves szerződéshosszabbításáról is. Kérdés viszont, hogy mennyire súlyos a sérülése, ha tényleg kilenc hónapos kihagyás vár rá, a következő idény elejéről is lemaradhat, egyes hírek szerint a karrierjének is véget vethet a sérülés.

A Manchester United bejutott az elődöntőbe az Európa-ligában, amelynek döntőjét éppen Ibrahimovic hazája, Svédország fővárosában, Stockholmban rendezik meg.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik