FTC: Hiányzik a kreativitás és az állandóság – ifj. Albert Flórián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.23. 06:37
Ahogy ezt a Fradi szurkolói ezen a nyáron már megszokhatták, a ferencvárosi önkormányzat az FK Suduva elleni idegenbeli Európa-liga-playofftalálkozóra is közös meccsnézést szervezett a József Attila lakótelepen található Nyúldomb mellett felállított óriáskivetítő előtt. Az NSO Tv is ott járt a rendezvényen, a gól nélküli találkozó előtt és alatt szurkolókkal, utána pedig ifjabb Albert Flóriánnal beszélgettünk.

A találkozó előtt természetesen nagyon bizakodóak voltak a szurkolók, de nemcsak a várakozásaikról, hanem Davide Lanzafame eligazolásáról is kérdeztük őket. A szünetben azért már nem voltak maradéktalanul elégedettek a látottakkal, míg a találkozó után ifjabb Albert Flórián értékelt kameránk előtt:

„Nagyon szurkolok, hogy végre legyen megint egy nemzetközi sikere a Fradinak, de most egy kicsit csalódott vagyok. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, viszont a látottakra inkább azt mondom, hogy nagyon kevés.”

A zöld-fehérek korábbi, Bajnokok Ligája-csoportkörös játékosa videónkban beszél arról, hogy mit hiányolt a csapatból, illetve felidézte azt is, mi volt az ő sikerüknek a titka.

EURÓPA-LIGA-SELEJTEZŐ
4. FORDULÓ (PLAYOFFKÖR), ELSŐ MÉRKŐZÉS
FK Suduva (litván)–Ferencváros 0–0
Marijampole,
ARVI labdarúgó-aréna, 6741 néző. V: Schüttengruber (osztrák)
FK Suduva: Kardum – Svrljuga, Kerla, Jankauskas, Hladík, Zsivanovics – Renan (E. Jankauskas, 78.), Matulevicius, Verbickas – Topcagic (Vezevicius, 92.), Tadic (Gotal, 70.). Vezetőedző: Vlagyimir Cseburun
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin – Zubkov, Skvarka (Varga R., 76.), Nguen (Bőle, 87.) – F. Boli (Priskin, 67.). Vezetőedző: Szerhij Rebrov.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik