Európa-liga: a Topolya Zentán fogadja az FCSB-t

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.09.01. 16:40
null
A Topolya Zentán fogadja majd az FCSB-t (Fotó: Facebook/ FK TSC)
A Topolya SC szeptember 17-én a zentai Városi Stadionban fogadja a bukaresti FCSB-t (korábban Steaua) az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában – erősítette meg a döntést az észak-bácskai klub vezetősége. A topolyaiaknak ez lesz az első hazai mérkőzésük az európia kupaporondon, mivel az első fordulóban Moldovában győztek 2–0-ra a Petrocub Hincești ellen.


„Figyelembe véve, hogy az új topolyai stadion elkészültéig Zentán játsszuk a hazai szuperligás mérkőzéseket, a klub azt szerette volna, hogy az első nemzetközi találkozóra, amelyen mi vagyunk a vendéglátók, szintén ebben a stadionban kerüljön sor. Ehhez azonban még néhány feltételnek eleget kellett tennünk, s mivel ezt megtettük, zöld jelzést kaptunk a zentai helyszínre” – nyilatkozta Palágyi Szabolcs vezérigazgató.

Zsemberi János, a TSC elnöke is örömének adott hangot, hogy a csapat Zentán fogadhatja az FCSB-t.

„Szépen lassan teljesülnek az álmaink. Annak ellenére, hogy egy hírneves klubról van szó, amely mögött jelentős európai múlt áll, hiszünk abban, hogy a hazai pályának köszönhetően egyenrangú ellenfelei leszünk a román csapatnak. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy az erős riválisokkal szemben gyűjthetünk jelentős tapasztalatot” – mondta Zsemberi.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR

TOPOLYA (szerbiai)–FCSB (román)
3. SELEJTEZŐKÖR

TOPOLYA (szerbiai)/FCSB (román)–FK Riteriai (litván)/Slovan Liberec (cseh)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik