El: Taktikai szempontból tökéletes meccset játszottunk – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 00:13
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 3. fordulójában a Vidi 2–0-ra nyert a PAOK vendégeként, így napra pontosan hat év után ünnepelhetett ismét győzelmet magyar csapat az európai kupaporondon. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolcs értékelte a látottakat.
Marko Nikolics elégedett volt a csapatával (Fotó: Szabó Miklós)
A GALÉRIÁT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!
Marko Nikolics elégedett volt a csapatával (Fotó: Szabó Miklós) A GALÉRIÁT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

 

„Nagyon jól játszottunk, végig versenyképesek tudtunk lenni – kezdte Marko Nikolics a sajtótájékoztatót. – Igazi harcosok alkotják a csapatot. Taktikai szempontból tökéletes meccset vívtunk. További egy-két gólt is szerezhettünk volna, de így is büszke vagyok a csapatomra, mint oly sokszor, ezúttal is a legjobbjukat nyújtották a játékosok. A teljesítményükről sokat elmond, hogy PAOK-nak nem igazán volt jelentős helyzete.”

„Nagy győzelmet értünk el, de nincs időnk ünnepelni, indulunk vissza Budapestre, majd a hétvégén hosszú út vár ránk Kisvárdára. A sorozatot az NB I-ben is folytatnunk kell, a vasárnapi bajnokit is muszáj megnyernünk.”

„Azzal, hogy három hárompontos csapat van a csoportban, érdekessé vált a helyzet. Azt megígérhetem, mindent megteszünk azért, hogy a végsőkig harcban legyünk a továbbjutásért.”

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
L-CSOPORT
PAOK (görög)–Mol Vidi FC 0–2 (0–2)
Szaloniki,
Tumba Stadion. Vezette: Jevhen Aranovszkij (ukrán)
PAOK: Paszhalakisz – Léo Matos, F. Varela, Crespo, Tosca – Sahov (Prijovics, 52.), Canas – Limniosz (Varda, a szünetben), Pelkasz, el-Kadduri – Karelisz (Bisesqar, 66.). Vezetőedző: Razvan Lucescu
Vidi: Kovácsik – Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Pátkai – Milanov (Nikolov, 79.), Huszti (Kovács I., 73.) – M. Scsepovics (Hodzic, 65.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Gólszerző: Huszti (12.), Stopira (45.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea 3 3
5–1 +4 9
2. PAOK 3 1 2 4–4 0 3
3. MOL VIDI FC 3 1 2 2–3 –1 3
4. BATE Boriszov 3 1 2 4–7 –3 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik