El: Szeretném, ha lőnénk gólt, minimum egyet – Oenning

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 16:50
Egy eltitkolt meccs a felkészülési időszakban, és egy zárt kapus az Európa-ligában – egyelőre ez a közös közelmúltja és -jövője a Vasasnak, valamint a Beitar Jeruzsálemnek. Az angyalföldiek csütörtökön olyan ellenféllel kezdik meg a remélhetőleg hosszú selejtezősorozatot, amellyel idén nyáron már találkoztak.

„Megvertük őket kettő egyre – nyilatkozta a Digi Sport híradójának a Vasas játékosa, Hangya Szilveszter. – Valamennyire feltérképeztük őket, nem egy könnyű ellenfél, szerintem azonos szinten lehet a két csapat.”

Michael Oenning, a magyar csapat vezetőedzője azonban nem a korábbi eredményekből indul ki. „Nem számítottunk rá, hogy újra összehoz minket a sors, nem követjük el azt a hibát, hogy elbízzuk magunkat. Egyszer legyőztük őket, de erős ellenféllel játszunk, és most már tétmérkőzést. Szeretném, ha lőnénk gólt, minimum egyet.”

Szurkolói rendbontás miatt zárt kapuk mögött rendezik az összecsapást (amelynek nem is Jeruzsálem, hanem Petah-Tikva ad otthont), Vida Máté azonban nem a nézők nélküli lelátók miatt aggódik leginkább: „Én már voltam Izraelben az U21-es válogatottal, és nincsenek kellemes emlékeim, mert akkor a fél csapat »meg lett mérgezve«.”

Az odavágó csütörtökön lesz, míg a visszavágót július 6-án játsszák a csapatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik