El: pénteken pótolják a Salzburg–Frankfurt meccset

Vágólapra másolva!
2020.02.27. 16:43
Döntött az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), a csütörtökön elhalasztott Salzburg–Eintracht Frankfurt Európa-liga-mérkőzést pénteken 18 órakor pótolják az osztrák városban.

Mint arról korábban beszámoltunk, a várható orkán erejű szél miatt döntöttek a halasztás mellett.orkán erejű szél miatt döntöttek a halasztás mellett.

Csütörtök kora délután válságértekezletet tartottak Salzburgban az UEFA, a klubok, a helyi hatóságok és a rendőrség képviselőinek részvételével, és úgy döntöttek, hogy az orkán erejű szél miatt kiadott figyelmeztetésre való tekintettel elhalasztják a mérkőzést – közölte a Salzburg hivatalos honlapján. Az osztrák meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint akár 120 kilométer per órás szél is lehet Salzburgban csütörtök este.

A viharos szél miatt a stadionban való biztonságos tartózkodás nem garantálható – a szurkolókkal, személyzettel és a csapatokkal együtt mintegy 29 ezer emberről van szó.

Arról egyelőre nincs hír, hogy változott volna a két csapat hétvégi programja, miszerint a németek és Szoboszlai Dominikék is vasárnap délután lépnek pályára hazájuk bajnokságában.

EURÓPA-LIGA,A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT
VISSZAVÁGÓ
FEBRUÁR 28., PÉNTEK
18.00: Salzburg (osztrák)–Eintracht Frankfurt (német) (Tv: Digi Sport2) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 1–4

Eintracht Frankfurt on Twitter

Der neue Termin des abgesagten Spiels in Salzburg steht fest: Der morgige Freitag, 28. Februar, 18 Uhr. Alle Karten behalten ihre Gültigkeit. Die Anreise- und Parkmodalitäten bleiben unverändert. #SALSGE #SGEuropa



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik