El: nem akárkivel cserélt mezt Gulácsi a siker után – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.16. 08:25
Mint megírtuk, a labdarúgó Európa-liga kieséses szakaszában a Gulácsi Péterrel a kezdőcsapatban felálló RB Leipzig végig jobban futballozott, és megérdemelt, 3–1-es győzelmet aratott a Napoli felett a nápolyi San Paolo Stadionban. Gulácsi a mérkőzés után barátjával és korábbi csapattársával, Pepe Reinával cserélt mezt.

„Nagyszerű győzelem a Napoli ellen az odavágón! A küldetés első fele teljesítve, ám hazai pályán be is kell fejeznünk. Hat évet töltöttem a Liverpoolnál Pepe Reina mellett, nagy megtiszteltetés volt, hogy most a barátom ellen játszhattam. Minden jót a jövő héten!” – olvasható Gulácsi Péter hivatalos Instagram-oldalán. „Nagyszerű győzelem a Napoli ellen az odavágón! A küldetés első fele teljesítve, ám hazai pályán be is kell fejeznünk. Hat évet töltöttem a Liverpoolnál Pepe Reina mellett, nagy megtiszteltetés volt, hogy most a barátom ellen játszhattam. Minden jót a jövő héten!” – olvasható Gulácsi Péter hivatalos Instagram-oldalán.

A magyar válogatott kapus mellékelt egy képet is, mely szerint Gulácsi és Reina az összecsapás után mezt cserélt.

Great first leg win in Napolionly half of the job is done, make sure we finish it at hom spending 6 years with him at @liverpoolfc it was a great honour to play against my good friend @pepe_reina23 all the best and see u next week amigo! #europaleague #rbleipzig

EURÓPA-LIGA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
ELSŐ MÉRKŐZÉS

Napoli (olasz)–RB Leipzig (német) 1–3 (Unasz 52., ill. Ti. Werner 61., 93., Bruma 74.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik