HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.29 22:32 Frissítve: 2018.11.30 10:34

El: Naivak voltunk; bután kaptunk ki – Marko Nikolics

A Mol Vidi FC vezetőedzőjét, Marko Nikolicsot bántja, hogy buta vereséget szenvedett a csapata a BATE Boriszov otthonában, de annak örül, hogy még mindig van esély a továbbjutásra az Európa-liga csoportköréből.

HIRDETÉS
Csalódott Vidi-játékosok a lefújás után (Fotó: Szabó Miklós)

 

„Sajnos naivak voltunk – kezdte csalódottan a Sport1-nek Marko Nikolics. – Egyúttal nem voltunk elég okosak ahhoz, hogy kezeljük azt a helyzetet, amelybe csöppentünk. Csak ismételni tudom magam, ezen a mérkőzésen nem a futball, hanem a harc dominált. Ráadásul bután kaptunk ki. Az első gólt egy szöglet után szerezte a BATE, a másodikat ellentámadásból. A kettő között nekünk volt lehetőségünk arra, hogy egyenlítsünk, sajnos nem éltünk vele. Ők berúgták a helyzeteiket, mi nem. Miután hátrányba kerültünk, egész jó meccset játszottunk, de ettől még tény: naivak voltunk.”

„Amikor nekivágtunk a csoportkörnek, azt ígértem, az utolsó leheletünkig harcolunk. Amikor erre a kérdésre válaszolok, még nem ismerem a Chelsea–PAOK mérkőzés végeredményét, az azonban biztos, hogy a fehéroroszok ugyanúgy hat ponttal állnak, mint mi. A számolgatással még ráérünk, a Chelsea elleni hazai meccsig úgyis van még két hét. A záró kör előtt is beszélhetünk arról, hogy van esélyünk a továbbjutásra, ennek nagyon örülök. Abban pedig hiszek, hogy tovább is jutunk!”

Fiola Attila úgy véli, ezen az estén semmi nem sikerült a Vidinek.

„Nem tudtuk az első harminc percet megúszni, viszonylag korán hátrányba kerültünk. Nem volt rendben a védekezésünk, nem tudtunk építkezni, ezúttal semmi sem sikerült. A hazai csapat nekünk esett, a kapott gól után nem tudtuk az eltervezett játékot játszani. Bravúrra lesz szükség a Chelsea ellen.”

Vinícius nem volt megelégedve a körülményekkel, viszont a továbbjutásról a vereség ellenére sem szeretne lemondani.

„Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, a fagyott talajon még megállni sem volt egyszerű. Úgy gondolom, a játékvezető bizonyos játékhelyzetekben jobb döntéseket is hozhatott volna. A fehérorosz együttes erőteljesebb futballt játszik, labdarúgói jobban megbirkóznak a mély talajú pályával. Van még egy meccs, mindent megteszünk, hogy tovább álmodhassunk.”

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
L-CSOPORT

BATE Boriszov (fehérorosz)–Mol Vidi FC 2–0 (Szignyevics 22., M. Ivanics 85.) 

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
Chelsea (angol)–PAOK (görög) 4–0 (Giroud 27., 37., Hudson-Odoi 60., Morata 78.)

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA 
1. Chelsea 5 5
10–1 +9  15
2. BATE Boriszov 5 2 3 6–8 –2  6
3. MOL VIDI FC 5 2 3 3–5 –2  6
4. PAOK 5 1 4 4–9 –5  3

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.17 12:48:36

Európa-liga nemzetisport.hu

A Mol Vidi FC korábbi ellenfelei megkapták az angol nagyágyúkat.

2018.12.14 10:05:40

Európa-liga PÓR KÁROLY

Köszönjük a Vidinek az idei nemzetközi menetelést, amely példaként szolgálhat a magyar kluboknak.

2018.12.14 00:15:12

Európa-liga VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballban az igazi értéket mindig a csapat jelenti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS