El: Mi próbáltunk nyerni, a Feyenoord nem – Mourinho

Vágólapra másolva!
2016.09.15. 21:57
José Mourinho csalódott, a portugál menedzser szerint a Feyenoord nem szeretett volna nyerni, ellenben a Manchester United a három pontért utazott Hollandiába.

„Természetesen nem vagyok boldog. A második félidőben jobban játszottunk. Mi nyerni próbáltunk, a Feyenoord pedig nem szeretett volna kikapni. Amikor úgy éreztük, hogy kicsit elfáradt az ellenfelünk, akkor vesztettük el a meccset. Ráadásul duplán szerencsétlenek voltunk, hiszen a gól előtti szituációban nem intette be az egyértelmű leshelyzetet a partjelző.

A második játékrészben nagyobb intenzitással játszottunk, mint az első félidőben. Tudtuk, hogy jól védekezik a Feyenoord, tudtuk, hogy az Európa-ligában mindenki a Manchester United ellen szeretne játszani. A hazaiak a szerencséjüknek is köszönhetik, hogy megnyerték a mérkőzést.

Nem szeretnék kifogásokat keresni, de néhány játékos az első perceit töltötte a pályán a szezonban. Volt, aki jobban játszott náluk, de azt ne felejtsük el, hogy ők nem játszottak hétről hétre, mint a többiek" – értékelt a „vörös ördögök" menedzsere a mérkőzés után a BT Sportnak.

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT

Feyenoord (holland)–Manchester United (angol) 1–0 (Vilhena 79.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik