El: Lassúak voltunk, még nem vagyunk topformában - Hiddink

Vágólapra másolva!
2012.07.19. 20:16
Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Guus Hiddink, az orosz Anzsi Mahacskala vezetőedzője a Bp. Honvéd ellen aratott 1–0-s győzelmet követően. A dagesztániak holland trénere így sem szomorú éppen, szerinte az eredmény továbbjutást sejtet az Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójába.

„Az első tíz, tizenöt percben nem koncentráltunk megfelelően, de aztán labdabirtoklási fölényt alakítottunk ki, irányításunk alatt tartottuk a meccset. A második félidőre megint lelassultunk, de ez nem lep meg – még nem vagyunk topformában, és ez nem is lehetséges a szezon elején” – mondta Hiddink a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Az eredmény megfelelő, bár az első félidőben legalább még egyszer be kellett volna találnunk. A szünet után nem tudtunk elég helyzetet kialakítani, de a szezon e szakaszában ez nem meglepő, még csak most állunk össze. Fontos, hogy nem kaptunk gólt, és jó esélyünk van a továbbjutásra” – tette hozzá a holland tréner, aki arról is beszélt, hogy egyik kulcsembere, Jurij Zsirkov miért esett vissza a második félidőre.

„Zsirkov kimerült volt az Európa-bajnokság után, és csak két hetet tudott velünk együtt edzeni. Az első félidőben jól játszott, a gólban is benne volt, aztán a fordulás után teljesen elfáradt. De ez az egész csapatra igaz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik