El: Korcsmárék edzője nem titkolja, már a Fradi ellen készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 11:44
Korcsmár Zsolt csapata, a Midtjylland ötgólos előnyből várja a Derry City elleni idegenbeli visszavágót az Európa-liga első selejtezőkörében. Ha a dán csapat továbbjut a párharcból, akkor a második fordulóban a Ferencvárossal vagy a lett Jelgavával találkozik. A Midtjylland vezetőedzője, Jess Thorup úgy készül, hogy jövő hét csütörtökön az FTC-vel csapnak össze.

„Nem titok, hogy már a jövő csütörtökre készülünk, amikor – úgy tűnik – a Ferencvárossal találkozunk. A Fradi erős csapat, rengeteg nemzetközi kupameccset játszott már” – mondta Thorup a Derry City elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.„Nem titok, hogy már a jövő csütörtökre készülünk, amikor – úgy tűnik – a Ferencvárossal találkozunk. A Fradi erős csapat, rengeteg nemzetközi kupameccset játszott már” – mondta Thorup a Derry City elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

A dán csapat hazai pályán 6–1-re megverte az ír együttest, ezzel valószínűleg eldöntötte a továbbjutás kérdését. Az FTC kétgólos előnyből várhatja a lett Jelgava elleni idegenbeli visszavágót.

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓK
17.30:
Jelgava (lett)–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 0–2
20.30:Vasas–Beitar Jeruzsálem (izraeli) (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 3–4
20.45:
Derry City (ír)–Midtjylland (dán)
Az első mérkőzésen: 1–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik