El: két Benfica-szurkoló csúnyán elnézte, hol lesz a visszavágó

Vágólapra másolva!
2019.04.18. 20:05
Álvaro Oliveira és a barátja nagy Benfica-szurkoló. Hetek óta tervezgették, hogy elutaznak az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágójára Németországba. Autóba is ültek, és célba vették Frankfurtot. 16 és fél órán át vezettek Lisszabonból, mielőtt megérkeztek célállomásukra – csakhogy az Eintracht otthona, Frankfurt am Main helyett a 600 kilométerrel keletebbre fekvő, egykori kelet-németországi Frankfurtba (Oder) utaztak.

A két Frankfurt között autóval hat óra a távolság, ráadásul ahhoz, hogy Lisszabonból valaki eljusson a német–lengyel határ mellett fekvő Frankfurt (O)-ba, el kell haladnia a nagy Frankfurt közelében.

Álvaro délután (egy üveg sörrel a kezében) büszkén fotóztatta magát a Frankfurt táblánál, mire az Instagramon az ismerősei jelezték neki, hogy nem jó jel az az (O) a tábla végén.

Jesus no céu e Benfica na Terra CHEGAAAAAAAMOS A FRANKFURT #rumoafrankfurt#forcabenfica#slbsge#forca#slb#copaeuropa #portugal #paris #frankfurt #glorioso #jorge #alvaro#roadtrip

8,465 Likes, 1,952 Comments - Álvaro Oliveira (@alvaroslb1994) on Instagram: "Jesus no céu e Benfica na Terra CHEGAAAAAAAMOS A FRANKFURT..."


Néhány órával később szomorúan konstatálta a tévedést, és a Google navigációs programjára fogta, hogy rossz városba vezette. Valóban nem árt kétszer megnézni, hogy jó-e a célállomás…

Remélhetőleg tv-n meg tudja nézni csapata csütörtök esti mérkőzését. A Benfica 4–2-es előnyről várja a németországi folytatást.

EURÓPA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
21.00:Napoli (olasz)–Arsenal (angol) (Tv:Sport1)– élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–2
21.00:Valencia (spanyol)–Villarreal (spanyol) (Tv:Digi Sport3)
Az első mérkőzésen: 3–1
21.00:Eintracht Frankfurt (német)–Benfica (portugál) (Tv:Digi Sport2)
Az első mérkőzésen: 2–4
21.00:Chelsea (angol)–Slavia Praha (cseh) (Tv:Digi Sport1)
Az első mérkőzésen: 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik