BORBOLA BENCE, SZABÓ MIKLÓS (Razgrad) 2019.12.12 10:41 Frissítve: 2019.12.12 14:47

El: dedikálással indult a nap Sigér Dávidék számára

Két helyi bolgár férfi minden labdarúgótól tíz aláírást kért, Szerhij Rebrov már túl van a reggeli magányos sétáján.

A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK MEG! (Fotók: Szabó Miklós)

 

Hosszú nap elé néznek a ferencvárosi labdarúgók. Az ébresztő reggel kilenckor volt, helyi idő szerint pedig este tíz órakor lépnek pályára a bolgár Ludogorec otthonában. Az Európa-liga csoportkörének utolsó mérkőzésén nem más, mint a továbbjutás a tét, ha a magyar bajnok győz, bejut az egyenes kieséses szakaszba, ha vereséget szenved, vagy döntetlen lesz, a bolgár bajnok mehet tovább.

 
 Ezer FTC-szurkoló Bulgáriában, Lovrencsics kihagyhatja a Ludogorec elleni meccset
Óriási füstben indult el a Fradi-szurkolók különvonata Razgradba

A reggeli előtt is akadt dolguk Dibusz Déneséknek, két helyi férfi – édesapa és fia – minden egyes labdarúgóval tíz-tíz fotókártyát dedikáltatott a szálloda aulájában. A gyűjtők meglehetősen profi munkát végeztek, mindenkiről külön kiváló minőségű fotópapírra nyomtattak képeket, és azokra kérték az autogramokat.

Harminc éve ez a hobbink édesapámmal – mondta Mladen. – Bárki jött eddig ide, minden csapat játékosaitól begyűjtöttük az autogramokat. A Liverpooltól, Arsenaltól kezdve át a svájci Baselen át egészen az AC Milanig, de még hosszasan sorolhatnám az együtteseket... A nyáron, amikor itt járt a Ferencváros sajnos éppen külföldön voltunk nyaralni, ezért is örültünk, hogy újra egymás ellen játszik a két csapat.”

A két bolgár férfi a kitűzőket is gyűjti, addig nem voltak hajlandóak elhagyni a szállodát, míg nem kaptak egy egy kabátra tűzhető emléktárgyat a zöld-fehérek elöljáróitól.

A ferencvárosi játékosok a reggelit követően délelőtt sétálnak egyet Razgrad belvárosában – Szerhij Rebrov a kora reggeli negyven perces sétáját már a reggeli előtt letudta –, az ebédet követően csendespihenő következik, a keret tagjai este negyed kilenckor indulnak a Cartoon Hotelből a Ludogorec Arénába. Hosszú nap elé néznek a labdarúgók...

DECEMBER 12., CSÜTÖRTÖK
EURÓPA-LIGA,
CSOPORTKÖR

6. FORDULÓ
H-CSOPORT
21.00:
Ludogorec (bolgár)–FERENCVÁROS (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
21.00: Espanyol (spanyol)–CSZKA Moszkva (orosz)

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Espanyol 5 3 2 12–3 +9  11
2. Ludogorec 5 2 1 2 9–9 0 7
3. FERENCVÁROS 5 1 3 1 4–6 –2  6
4. CSZKA Moszkva 5 2 3 2–9 –7  2

 

2019.12.16 12:50:34

Európa-liga B. Á.

Nehéz feladat vár Szoboszlaiékra • Az FTC csoportjából továbbjutó Ludogorec az Intert kapta.

2019.12.14 23:10:58

Európa-liga MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FTC legkésőbb Rebrov kinevezésekor letette a voksát egy bizonyos stratégia mellett, amelynek a konzekvens követése ezt a sikert eredményezte. A csapat kivívta magának a lehetőséget, hogy a vicinálisról néhány megálló erejéig átszálljon a gyorsvonatra.

2019.12.13 19:06:23

Európa-liga SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A játékvezető meglopta a Fradit, jókora esélyt rabolt el a zöld-fehérektől.

2019.12.12 19:57:32

Európa-liga BORBOLA BENCE, SZABÓ MIKLÓS (RAZGRAD), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Elmaradt 11-es, elpuskázott ziccer, figyelmetlenség miatt kapott gól, kései egyenlítés: csak döntetlen a Ludogorec ellen.