El: megváltoztatták a küldést, olasz bírók a Fradi-meccsen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 14:16
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) utólag megváltoztatta több mérkőzés játékvezetői küldését is.

Az FTC Rijeka elleni meccsére eredetileg a norvég Svein-Erik Edvartsent küldték volna, de mivel a párharcból továbbjutó csapat norvég ellenfelet is kaphat (Tromsö), ezért utólag megváltoztatták a küldést.eredetileg a norvég Svein-Erik Edvartsent küldték volna, de mivel a párharcból továbbjutó csapat norvég ellenfelet is kaphat (Tromsö), ezért utólag megváltoztatták a küldést.

A norvég kvartettet a Liberec–MFK Kosice mérkőzésre irányították át, míg Budapestre olasz négyes utazik.

A vezetőbíró a 36 éves Paolo Valeri lesz, aki Rómában él. 2011 óta a FIFA-keret tagja, egy évvel később részt vett az U19-es Eb-n. Segítői Matteo Passeri és Filippo Meli lesznek, a negyedik játékvezetői feladatkört Daniele Doveri látja el. Az ellenőr maradt a svájci Martin Iseli.

Azt már korábban megírtuk, hogy a Győr Göteborg elleni visszavágóján a lengyel Bartosz Frankowski fújja a sípot, a Diósgyőr–Liteksz Lovecs meccset pedig a svájci Nikolaj Hänni vezeti. A DVSC-Teva–Cliftonville BL-selejtezőn a szerb Vlado Glodjovics dirigál.

Két magyar játékvezető csapat is szerepet kap a visszavágókon: az Andó-Szabó Sándor, Szpisják Zsolt, Medovarszki János, Iványi Zoltán négyes az FK Krasznodar–Sillamäe Kalev, a Fábián Mihály, Erős Gábor, Viszokai László, Erdős József alkotta négyes pedig a Haugesund–FK Sarajevo selejtezőn működik közre. Előbbiek munkáját az örmény Gevorg Hovhanniszjan, utóbbiakét pedig az osztrák Robert Sedlacek ellenőrzi.

Huszár István a Siroki Brijeg–Mladá Boleslav, Esterházy Márton pedig a Crusaders–Brommapojkarna meccsen lesz UEFA-ellenőr.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik