Szoboszlai és Szalah is ott van a Liverpool Sparta Praha elleni El-keretében

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.06. 17:34
Andrew PowellMohamed Szalah és Szoboszlai Dominik is ott van a Liverpool Sparta Praha elleni meccskeretében (Fotó: Getty Images)
Szoboszlai Dominik és Darwin Núnez után újabb meghatározó játékosa épült fel az angol élvonalbeli Liverpoolnak, ugyanis a klub közlése szerint az egyiptomi támadó, Mohamed Szalah is ott lesz a Sparta Praha elleni Európa-liga-mérkőzés keretében.

Ismert, hogy a hétvégi, Nottingham Forest elleni bajnokin térhetett vissza a Liverpoolba sérülése után a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik és a győztes gólt szerző Darwin Núnez is. A sérülésektől tizedelt Klopp-csapatba most újabb meghatározó játékos tért vissza, hiszen a klub közlése szerint Mohamed Szalah is bevethető lesz a csütörtöki, Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntő első meccsén.

A LIVERPOOL SPARTA PRAHA ELLENI MECCSKERETE
Caoimhín Kelleher, Adrián, Mrozek (kapusok), Joe Gomez, Endo Vataru, Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Luis Díaz, Szoboszlai Dominik, Darwin Núnez, Alexis Mac Allister, Mohamed Szalah, Cody Gakpo, Harvey Elliott, Kosztasz Cimikasz, Andrew Robertson, Bobby Clark, Kaide Gordon, James McConnell, Lewis Koumas, Jarrell Quansah, Connor Bradley, Mateusz Musialowski (mezőnyjátékosok)

EURÓPA-LIGA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
SZERDA
18.45: Sporting (portugál)–Atalanta (olasz)
CSÜTÖRTÖK
18.45: Sparta Praha (cseh)–Liverpool FC (angol) – élőben az NSO-n!
18.45: AS Roma (olasz)–Brighton & Hove Albion (angol) (Tv: RTL3)
18.45: Qarabag (azeri)–Bayer Leverkusen (német)
21.00: Olympique Marseille (francia)–Villarreal (spanyol)
21.00: Benfica (portugál)–Rangers (skót)
21.00: Freiburg (német)–West Ham United (angol) (Tv: RTL3) – élőben az NSO-n!
21.00: AC Milan (olasz)–Slavia Praha (cseh)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik