Ekl: az FTC meccsét bolgár, a Debrecenét északmacedón bíró vezeti

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.16. 16:38
null
Georgi Davidov (balra) először, Alekszandar Sztavrev (jobbra) ötödször fúj felnőtt magyar csapatnak (Fotók: Imago Images)
A bolgár Georgi Davidov vezeti a Ferencváros Hamrun Spartans elleni visszavágóját csütörtökön az Európa-konferencialigában, míg a Debrecen találkozóján az északmacedón Alekszandar Sztavrev fújja a sípot – derült ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos oldaláról.

 

Georgi Davidov először fúj a Ferencvárosnak, korábban csak az MTK U19-es csapatának a mérkőzésén látta el a játékvezetői feladatokat. Ez lesz az ötödik mérkőzése az Európa-konferencialigában.

A Debrecen Rapid Wien elleni visszavágóját vezető Alekszandar Sztavrev ismerős lehet többeknek, már háromszor fújta a sípot a Fehérvárnak – legutóbb a Chelsea elleni El-meccs alkalmával –, egyszer pedig a DVSC-nek is vezetett mérkőzést.

A zöld-fehérek magabiztos, ötgólos előnyből várják a Hamrun Spartans elleni, formalitásnak tetsző hazai visszavágót, míg a Lokinak a bécsi gól nélküli döntetlen után a Nagyerdei Stadionban kellene kiharcolnia a továbbjutást.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓK

Augusztus 17., 19.00:Ferencvárosi TC–Hamrun Spartans (máltai) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!
Az első mérkőzés eredménye: 6–1
Augusztus 17.,
21.00:Debreceni VSC–Rapid Wien (osztrák) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!
Az első mérkőzés eredménye: 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik