Ekl: a Zalgiris vezetőedzője úgy érzi, sikerrel távoznak az Üllői útról

Vágólapra másolva!
2023.08.30. 19:05
null
Vlagyimir Cseburin elismerte, kockáztatniuk kell (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros után a Zalgiris Vilnius is megtartotta az Európa-konferencialiga-visszavágó előtti sajtótájékoztatóját. Az újságírók kérdéseire Vlagyimir Cseburin vezetőedző és Saulius Mikoliunas csapatkapitány válaszolt. 

Vlagyimir Cseburin, a Zalgiris Vilnius vezetőedző a következőket mondta.

„Az első meccsen nem túl jó eredmény született számunkra, sok és jelentős hibákat vétettünk. A visszavágón megteszünk mindent annak érdekében, hogy ezeket a hibákat ne ismételjük meg. Kockáztatni fogunk, de csak annyira, hogy biztonságosan játsszunk, hiszen tisztában vagyunk azzal, ha kapunk még egy gólt, akkor sokkal nehezebb lesz a helyzetünk. Ezt mindenképpen el akarjuk kerülni.”

Hozzátette, már harmadszor meccsel a Groupama Arénában (2019-ben a Suduva, 2021-ben pedig már a Zalgiris szakvezetőjeként került szembe a Ferencvárossal, de négy vereség mellett eddig csak egy döntetlent ért el), és úgy érzi, most pozitív végkifejlettel távoznak a Ferencváros otthonából.

Saulius Mikoliunas, a Zalgiris Vilnius 39 esztendős, 101-szeres litván válogatott csapatkapitánya hozzátette, tisztában vannak annak a súlyával, hogy vereséggel kezdték a párharcot, de a klub filozófiája az, hogy a legvégsőkig harcolnak.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
PLAYOFF, VISSZAVÁGÓ
Csütörtök,
20.00:Ferencvárosi TC–Zalgiris Vilnius (litván) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Az első meccsen:4–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik