MU: Ten Hag elmesélte, milyen volt Fergusonnal beszélgetni vacsora közben

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.22. 15:42
A közösségi oldalainkon hívtuk fel arra a figyelmet, hogy a Manchester United legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson és a mostani tréner, Erik ten Hag a héten együtt vacsorázott Wilmslow-ban. Az időzítés abból a szempontból nem meglepő, hogy a „vörös ördögök” számára kulcsfontosságú ez a hét, hiszen csütörtökön az Európa-ligában az FC Barcelona ellen van jelenése a csapatnak, míg vasárnap Ligakupa-döntőt játszik a Newcastle United ellen a Wembleyben.

Az MU holland menedzserét a Barca elleni El-meccs előtti sajtótájékoztatón faggatták az újságírók a találkozásról, de részletekbe nem akart belemenni.

„Ez nagy pillanat volt. Mindig élvezem, ha olyan emberekkel beszélgethetek, akik nagy tudás birtokában vannak, sok tapasztalattal rendelkeznek – jelentette ki Erik ten Hag.Ezeket meg akarta velem osztani (Ferguson – a szerk.), segíteni szeretne és támogatni minket. Úgy érzi, hogy a Manchester United olyan, mintha még mindig az ő csapata lenne és nagyon elkötelezett a sikerek iránt. Szeretné látni, hogy jól mennek a dolgok.”

„Ez egy nagyszerű este volt, és alig várom, hogy legközelebb is beszélgethessünk” – tette hozzá az MU jelenlegi mestere.

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT
VISSZAVÁGÓ

21.00: Manchester United (angol)–Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik