El: A Debrecen mikor állt meg a félidő után? – Kondás

Vágólapra másolva!
2015.07.23. 19:15
Óriási, 9–2-es zakóval küldte haza a Debrecen a Skonto Rigát az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. A találkozót követően Kondás Elemér vezetőedző értékelte a Loki teljesítményét.

Dicséretes, hogy a Debrecen az első félidő után nem állt le, nem ehhez vagyunk hozzászokva – hangzott a riporteri megállapítás a Duna Worldön, amire Kondás Elemér vezetőedző kérdéssel felelt: „Miért, a Debrecen mikor állt meg a félidő után? Mi a bajnoki mérkőzéseken is végig szoktunk menni egész meccsen."Kondás Elemér vezetőedző kérdéssel felelt: „Miért, a Debrecen mikor állt meg a félidő után? Mi a bajnoki mérkőzéseken is végig szoktunk menni egész meccsen."

A szakember visszatekintett az első mérkőzésre: „Kint is megvoltak a lehetőségeink, többször a gólvonalról rúgták ki a labdáinkat, ott is nyerhettünk volna. Most viszont nagyon jól kezdtük a találkozót, nagyon szép gólok születtek, ami az elején megadta az alaphangulatot. Az volt a célunk, hogy megnyerjük ezt a találkozót. Arra hívtuk fel a játékosok figyelmét, hogy a 2–2-es eredményt felejtsük el, 0–0-ról megy a mérkőzés, a hazai meccsen nyerni kell.”

„Nagyon nehéz erről a meccsről beszélnem. Mindent magamra vállalok, enyém a felelősség, a csapatot, a játékosokat nem hibáztatom. Nem fogok beszélni az időjárásról, mert az ellenfélnek ugyanolyan nehéz volt. Előfordul ilyen egy csapat életében, mint a mai. Nagyon szimpatikus a Debrecen, kívánom, hogy minél tovább jusson. A két csapat között nagy a különbség, ellenfelünk minden tekintetben jobb náluk. Más a mi célunk, és más a Debrecené. Egyetlen pozitívum, hogy a két meccsen négy gólt tudtunk rúgni. Ilyen fiatal csapattal még soha nem állt ki a Skonto, ráadásul négy középső védő egyszerre megsérült, azokat kellett pályára küldenem, akik játékra alkalmasak voltak" – nyilatkozta Tamaz Pertija, a Skonto grúz trénere.

A meccsről ide kattintva olvashat részletesen.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ

DVSC-Teva–Skonto Riga (lett) 9–2
Továbbjutott: a Debrecen, 11–4-es összesítéssel


All Goals and Highlights | Debreceni VSC 9-2... by zidanekrisz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik