El: Nem vagyok elégedett, de bízom a csapatban - Gomes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 22:41
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a montenegrói Mladoszt Podgoricát az Európa-liga első selejtezőkörének odavágóján.

A mérkőzés után José Gomes, a Vidi vezetőedzője elmondta, nem elégedett a játék sebességével, de biztos benne, hogy a jövő héten sokkal jobb teljesítményt nyújt majd a csapata.José Gomes, a Vidi vezetőedzője elmondta, nem elégedett a játék sebességével, de biztos benne, hogy a jövő héten sokkal jobb teljesítményt nyújt majd a csapata.

„Tulajdonképpen vesztes helyzetből kezdtük a meccset, utána nekünk kellett szaladnunk az eredmény után, ők pedig az eredmény tartására rendezkedtek be, a kontrákban bízva. Nem volt könnyű feladat feltörni őket, harminc-harmincöt percet kellett várni az első gólunkra” – mondta José Gomes a találkozót közvetítő m1 csatorna kamerái előtt.

„Nem könnyű a felkészülési időszak kemény edzései között egy ilyen meccsen teljesíteni, Próbálkoztunk, tettük a dolgunkat, de elég lassan, javulnunk kell, és biztos is vagyok benne, hogy a jövő héten sokkal jobban játszunk majd. Nem vagyok elégedett a meccsen látottakkal, de bízom a csapatban” – zárta mondandóját a portugál szakember.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik