Ferencváros: különgépek indulnak Athénba az Ekl-mérkőzésre

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2024.02.02. 17:18
A Ferencváros idegenben is számíthat a szurkolóira (Fotó: Török Attila)
Több száz ferencvárosi szurkoló kel útra február közepén, hogy az Olimpiakosz elleni Európa-konferencialiga-rájátszás első mérkőzésén a helyszínen szorítson Dibusz Déneséknek.

 

A február 15-én, 19.45 (magyar idő szerint 18.45) órakor megrendezendő meccsre a drukkerek különgépeket indítanak Budapestről, majd az athéni reptérről transzferbuszok viszik a szurkolókat a stadion vendégszektoráig, elkerülve így a görög ultrákkal való találkozást. 

A külön-repülőgépeken még vannak helyek, az oda-vissza út minden járulékos reptéri költséggel együtt 95 ezer forint személyenként, jelentkezni a Fradi B-közép hivatalos oldalán lehet. A gépek a mérkőzés napján indulnak, 13.30 órakor szállnak fel a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről és a péntek hajnali órákban érkeznek vissza Budapestre. A találkozóra is lehet még belépőjegyeket venni, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a jegyvásárláshoz FTC szurkolói kártya szükséges. 

A szurkolói kártyákat a Groupama Arénánál lévő FTC jegyiroda nyitvatartási idejében lehet kiváltani.

A különrepülőgépeken még vannak helyek, amelyekre ITT, regisztráció és bejelentkezés után az Események menüpont alatt lehet jelentkezni. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik