UFC: Fábián Melinda megosztott pontozással kapott ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 15:50
A világ vezető MMA-szervezetének, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC-nek a szingapúri gáláján Fábián Melinda megosztott pontozással szenvedett vereséget a dél-koreai Kim Dzsi Jontól.

A UFC történetének első magyar harcosa, Fábián Melinda a szervezet égisze alatt a második mérkőzését vívta, ezúttal Szingapúrban, az első összecsapása döntetlennel végződött, míg ezúttal megosztott pontozással szenvedett vereséget Kim Dzsi Jontól.

A 3x5 perces összecsapáson egyetlen földre vitel sem történt és kiütés közelbe sem került egyik fél sem, állóharc folyt a küzdőtéren, helyenként kiadós pofonokkal fűszerezve. A meccs elején inkább Fábián akarata érvényesült, de az első menet végén a dél-koreai bevitt egy nagy erejű tiszta ütést, majd a második menetben is neki voltak látványosabb találatai. A harmadikban viszont már Fábián tűnt határozottabbnak, pontosabbnak.

Mindhárom pontozóbíró 29:28-as eredményt hirdetett, ketten Kimet, egyikük Fábián Melindát látta jobbnak, így a magyar ketrecharcos a második meccsén elszenvedte az első vereségét a UFC-ben.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik