HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.15 22:06 Frissítve: 2018.04.15 23:22

NS: Tőzsér észre sem vette Bödét; Alpári sí – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

A Fradi debreceni pontvesztése kapcsán a Bödét megtorlás nélkül a tizenhatoson belül „elsodró” Tőzsér Dániel elmondta Somogyi Zsoltnak, hogy a ferencvárosi csatár a semmiből tűnt fel előtte. A tabella elejét semmiben, a hátulját azonban alapjaiban megbolygató 26. fordulóról minden (lásd: Rudolf, Novothny és társaik) három oldalon.

Ambros Martín megkönnyebbült. Hogy a sok sebből vérző, címvédő Győr miként verte meg a Buducsnosztot, és hogyan készül a final fourra, arról a nyáron távozó spanyol mesterrel Bálint Mátyás beszélgetett.

Nyakunkon a Divízió 1/A-s jégkorong-vb. Szűcs András összeállítása az öt csoportellenfél lehetséges játékerejét, egyben a magyar válogatott esélyeit taglalja a hétvégi rajt előtt.

Miklós Edit a síelnök – vagy mégsem? Klein Ron ott járt a sportág közgyűlésén, amely lehet, hogy nem is volt közgyűlés. Hogy mi volt, mi lesz, illetve ki kinek az embere, arról minden kiderül a hétfői Nemzeti Sportból.

Hála a safety carnak és néhány bravúros előzésnek, Daniel Ricciardo nyerte meg az F1-es Kínai Nagydíjat. Zsoldos Barna beszámolójából a távol-keleti futam minden rezdülésére fény derül.

Ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – az első asztalitenisz-világbajnokkkal, Jacobi Rolanddal, a kanárimániás sprintkirálynővel, Betty Cuthberttel és két remek válogatott futballeposszal 1928-ból és 1958-ból.

2019.01.20 00:17:09

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Annak, hogy napjaink fiataljai az emberiség sokáig öröknek és egyetemesnek hitt, újabban azonban jórészt feledésre ítélt értékeit, értékrendjeit, erényeit, együttélési szabályait megismerjék, a bőrükön érezzék és agyukba, lelkükbe véssék, leghatékonyabb eszköze a szervezett formában űzött sport.

2019.01.09 18:33:09

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Judd Trump, Stuart Bingham, Luca Brecel és Jack Lisowski a Gerevich-sportcsarnokban mutatja meg tudását.

2019.01.17 00:20:46

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Mindegy, hogy az óceán melyik partján robbant ki a három legnagyobb doppingbalhé (THG, Armstrong, Rusada) – egyik rendszer sem pozitív minták miatt dőlt meg, hanem mert valaki borított belülről.

2019.01.15 23:48:00

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ritkán hallunk munka közben megsérült bankárról vagy pékről, s általában az operaénekesnek sem a színpadon, ária közben megy el örökre a hangja. A profi pályafutás kényszerű befejezése kétségkívül nagy trauma, ám ha a versenyzőnek van civil »menekülő útvonala«, legalább félig kész terve a hogyan továbbra, túlélhető.

2019.01.15 10:44:13

Egyéb egyéni nemzetisport.hu