HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.11 23:16 Frissítve: 2018.02.11 23:16

NS: Szalai, a félmeztelen király; Dárdai célja a bennmaradás – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Szalai Ádám dicshimnuszát zengi a német sajtó. Tóth Ádámnak a tekintélyes Kicker szakírója elmondta, hogy szerinte a magyar csatár most érkezett meg végérvényesen a Hoffenheimbe.

Új sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról vagy edzőikről mesélnek a magyar labdarúgók. A 3. rész Hajnal Tamásé, aki dortmundi időszakából idézi fel a világbajnok Mats Hummelsszel kapcsolatos emlékeit. Aki akkoriban felnézett a Fradi középpályására...

Dárdai Pálnak sikerült az, ami ebben az idényben csak a Bayernnek: győzött a Herthával Leverkusenben. Somogyi Zsoltnak ezzel együtt elárulta, hogy a csapat célja továbbra is a biztos bennmaradás.

Pjongcsangban a keddi rövid pályás gyorskorcsolya áll a mieink fókuszában. Kovács Erika háromoldalas helyszíni jelentéséből kiderül, hogy Liu Shaolin Sándor és társai az első napi események jóvoltából máris sokkal nyugodtabbak.

Ha pedig hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – a Budapestre érkező pótangolokkal, a Kanada elleni világbajnoki hokis bravúrdöntetlennel, a nagyszerű Jean-Claude Killyvel – és Ortutay Gyulával.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 00:51:42

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Inkább „kimozgom” magamból a feszültséget, mintsem hogy betokosodjon, s részemmé váljon a gyűlölet. A sport erre is jó módszer, tessék elhinni!

2018.05.17 13:02:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ígéretesen induló karrier, zaklatás, bujkálás és félelem, maradandó hegek és az út a boldogságig.

2018.05.11 10:52:06

Egyéb egyéni RÁC BENEDEK BALÁZS

Identitásképző ragaszkodás a sport világában • Régen minden más volt. Még a klubhűség is.

2018.05.16 23:48:46

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Tucatjával kerülgetnek a futók, amikor a budai rakpartra kanyarodva a piros lámpánál beszorulva kénytelen vagyok a zebrán megállni; nem lehet úgy átvinni a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz, hogy a tízperces út alatt ne lássunk vagy harminc bringást; egyre több a tó- vagy folyóátúszó, hamar betelnek a túralétszámok, dagadnak az izmok a fitnesztermekben.

2018.05.11 23:12:50

Egyéb egyéni IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Vigyázni kell, sajnos mind gyakrabban olvashatunk a remélhetően mégis egészen elenyésző számú esetről, amikor … bácsi, netán … néni nem éppen a legmegfelelőbben értelmezi az edzői, oktatói szerepkört.

HIRDETÉS
HIRDETÉS