NS: előttünk a szerbek példája; 75 éves az örökké szolgáló sikeredző – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.19. 23:25
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
Jöjjenek a fiatalok! – mondja a Loki ellen triplázó fehérvári Marko Scsepovics, aki szerint a magyar válogatottnál a világbajnokságra kijutó szerbek példáját kellene követni. A Videoton gólerős futballistáját Babják Bence kérdezte.

Állandó rohanásban van a 75. születésnapját hétfőn ünneplő Fábiánné Rozsnyói Katalin. Az olimpiai és világbajnok kajakosok sorát nevelő, mai napig aktív szakember szerint az edzői hivatás soha véget nem érő szolgálat. Lipiczky Ágnes ünnepi interjúja.

Kiszurkolt kvóta ráadásarannyal. A rövid pályás gyorskorcsolyázók szöuli világkupaversenyén a női után férfiváltónk is kvalifikálta magát a pjongcsangi téli olimpiára, Liu Shaolin Sándor pedig 1000 méteren első lett, azaz ennél jobban nem is zárulhatott volna a hétvége. A magyar sikerekről Kovács Erika számolt be.

Michelisz Norbert a világbajnoki cím közelében. A túraautó-vb makaói futamának főversenyén második helyen célba érő magyar pilóta összetettben 6.5 ponttal követi a listavezető svéd Thed Björköt. Tóth Anita természetesen megszólaltatta az érthetően boldog és bizakodó Micheliszt is.

Most is jelentkezünk hétfőnként megszokott nosztalgikus mellékletünkkel, a Népsporttal. 1957: Politikába burkolt kupameccs; Boris Becker 50 éves; 1927: Csülökre magyar!; 1927 – Bukott szálláscsinálók.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik