nemzetisport.hu 2019.04.20 16:34 Frissítve: 2019.04.20 16:50

MMA: ketrecharcos hölgy fotózásán nyúlt magához a férfi, megbánta

Egészen őrült sztori járja az internetet, főszerepben Joyce Vieirával, egy brazil MMA-harcossal, aki nem akárhogy tanított móresre egy perverz férfit…

 

A correio24horas.com.br beszámolója szerint a 27 éves MMA-harcos, Joyce Vieira a tengerparton állt modellt egy magazinnak, mikor az egyik fotós kiszúrt egy férfit a háttérben.

A jelenlévők elmondása szerint a férfi néhány méterre állt a pózoló MMA-harcostól, letolt nadrággal, miközben magát fogdosta, és „érdekes” hangokat adott ki.

Domingo de sol = praia

Vieira ekkor odaszólt, hogy azonnal fejezze be, amit csinál, hiszen a tengerparton közben nők és gyerekek sétáltak mellettük.

A férfi ekkor csak nevetett, és továbbra is fogdosta magát, majd visszaszólt a ketrecharcosnak (akiről persze nem tudta, hogy ketrecharcos), hogy jöjjön oda hozzá, tudja, hogy úgyis tetszik neki, amit csinál.

O medo gera angústia, cria fantasmas, nos paralisa, desqualifica os nossos desejos e tira a consciência dos nossos desejos.

Na, itt telt be a pohár Vieiránál, aki odasétált, és miután többszöri felszólításra sem akarta befejezni a férfi, amit csinált, lábbal próbálta ellökni magától őt.

Ekkor a férfi már hajlandó volt felhúzni a nadrágját, de a távozásra így is nemet mondott, sőt, ököllel támadt a ketrecharcosra, aki ezt blokkolta, majd egy erősebb ütéssel lezárta a „beszélgetést”.

A férfi nem tudta, kivel „szórakozik”… (Fotó: correio24horas.com.br)

A férfit később letartóztatta a rendőrség, ám szinte azonnal ki is engedték, miután tagadott minden ellene felhozott vádat.

A férfi nem tudta, kivel „szórakozik”… (Fotó: correio24horas.com.br)

„Nagyon furcsa helyzet ez, mert a nők pontosan tudják, hogy mindig ez történik. A rendőrség úgysem csinál semmit, kiengedik a férfit, és onnantól mindennap attól félhetünk, hogy majd megtalál minket és bosszút akar állni. Nem normális, ahogy kezelik ezeket Brazíliában...” – mondta az esetet követően Joyce Vieira.

2019.05.21 10:20:01

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Múlt hétvégén a világ legnagyobb párbajtőrversenyén szerepeltek kiválóan a magyar vívók.

2019.05.20 16:21:10

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Kiadónk hivatalos érdeklődésére, amelyben a tiltás okára kérdeztünk rá, továbbra sem érkezett konkrét válasz.

2019.05.20 08:47:57

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

Négy sportági szövetség megalapításában vett részt a hazai jégkorong és golf atyja.

2019.05.19 22:54:22

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Budapest trendi lett és nagyon vonzó.

2019.05.17 11:35:48

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A főpolgármester elképesztő sportlexikális tudásával lenyűgözte a kétszeres olimpiai bajnok úszót, Donna de Varonát is.