Kihívás Napja: az NSO a legsportosabb szerkesztőség!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 17:58
Átadták a 2015-ös Kihívás Napja díjait. A csütörtöki eseményen a legsportosabb települések és iskolák mellett a sportszerkesztőségek, cégek, tűzoltó-parancsnokságok versengésének győzteseit is jutalmazták.

 

A Czene Attila elnökletével működő Magyar Szabadidősport-szövetség által koordinált legnagyobb hazai szabadidős sportrendezvényen a települések hét kategóriájában Hernádszentandrás, Nagynyárád, Szank, Nyíradony, Makó, Kazincbarcika és Újpest volt a legsportosabb. Az iskolák között az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézménye végzett az első helyen.

A sportszerkesztőségek versenyének nyertese a Nemzeti Sport Online 2. csapata (Sz. Nagy Tamás, Izsányi Szabolcs, Kormanik Zsolt, Rácz Péter, Szelke Barnabás) lett. Az NSO egyes csapatát Hegyi Dániel, Kántor Barnabás, Murányi Domonkos, Hercze Kristóf és Karádi Zoltán alkotta.

A Magyarország legsportosabb cége versengésben a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Coca-Cola Testébresztő csapata győzött. A tűzoltó-parancsnokságok közül a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság bizonyult a legaktívabbnak.

Az idén május 20-án megrendezett Kihívás Napjára másfél millióan neveztek be, ebből a ténylegesen sportolók száma csaknem egymillióra tehető, és mint Salga Péter főtitkár, a szervezőbizottság vezetője elmondta: a résztvevők (a tavalyi, közel 68 millió perces időtartamhoz képest) 2015-ben több mint 70 millió percet sportoltak.

Az NSO 2. csapata nevében Rácz Péter (jobbra) és Kormanik Zsolt vette át a díjat Bányász Árpádtól
Az NSO 2. csapata nevében Rácz Péter (jobbra) és Kormanik Zsolt vette át a díjat Bányász Árpádtól

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik