Fitnesz: ütött-rúgott a Hősök terén a magyar világbajnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.17. 19:23
null
Az egész helyszínnek varázslatos hangulata volt (Fotó: Réti Gerzson)
Címkék
Brutális motivációs videó készült Csörgő Adrienn fitneszvilágbajnokról. A többszörös világbajnok, FitFight-tanfolyamvezető és a FitFight-edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót. De hogyan lehet, hogy senki nem volt ott Budapest egyik legforgalmasabb részén?

„Hajnal öt óra volt a forgatás idején, csak a galambok repdestek, sehol egy ember. Bemelegítésként csináltam pár rúgást, amit Réti Gerzson fotósom rögzített. Nagy longboardos, és ekkor jött az ötlet, mi lenne, ha miközben nyomom a rúgáskombinációkat, ő longboardon gurulva videózna. Így született meg ez a videó" – mesélte Csörgő Adrienn, aki több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett.

"Az egész helyszínnek varázslatos hangulata volt, hajnalban, napfelkelténél, a nagy magyar történelmi hőseink figyelő tekintete előtt... Imádtam" – tette hozzá.

Mint elmondta, nagyon szereti a küzdősportokat, ezért is alkotta meg a saját küzdősportos fitneszirányzatát, a FitFightot. „A mostani videó azért született meg, mert az online FitBody edzővideókhoz forgatunk mindig más helyszínen, és a Hősök tere volt a következő, amit kinéztünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik