A rágógumi hatalma, Iniesta autogramot kért

Vágólapra másolva!
2012.12.31. 15:50
Szokásunkhoz híven most is szemezgettünk az év során nálunk megjelent humoros, érdekes videókból. Megtudhattuk, milyen a tehetséges labdaszedő, milyen reakciót vált ki valakiből, ha egy rágót nyomnak az arcára, vagy hogyan fest Kimi Räikkönen, amikor nevet. Ezek és hasonló jelenetek szerepelnek összeállításunkban.

Stanislas Wawrinka labdaérzékeStanislas Wawrinka labdaérzéke

Az Australian Openen a svájci teniszező majdnem felborított egy vonalbírót a Markosz Bagdatisz elleni találkozóján. Végül sikerült megőriznie egyensúlyát, de közben olyan helyre tévedt a keze, ahová nem szokott. Legalábbis egy teniszmeccs közben...

És ha már labdaérzék

Roger Federer egy rossz szervája után egy labdaszedőt ünnepelt a közönség.


A bíró és a plexi randevúja

Az NHL-ben Alekszej Jemelin (Montreal) és Eric Tangradi (Pittsburgh) ütközése nyomán elszabadul a plexi egy része.

Így ugorj a hóba!

Jole Obi, az Inter labdarúgója felkavarja az... nem, nem az állóvizet, hanem a havat a hirdetőtáblák mögött.

Vitalij Klicsko pofont kap

Az ukrán a Dereck Chisora elleni ökölcsata alkalmával váratlan ütést szedett be. A brit már a mérlegelésnél nem bírt magával.

Egy érdekes öngól

A Strongest–Juan Aurich focimeccsen a hazaiak kapusa érdekes gólt szed be.

A rágógumi hatalma

Ki gondolná, hogy egy rágógumi földre kényszeríthet egy labdarúgót? Pedig bizony ez történt az alábbi meccsen (0:30-tól).

Szóval innen fúj a szél!

Maccabi Haifa–Dinamo Kijev felkészülési focimeccs. A Haifa kapusa kirúgná a lasztit, de a szél másként gondolja a dolgot.

Casillas és Iniesta, a két autogramvadász

A spanyol válogatott sztárjai az utca emberétől kérnek autogramot.

Ferguson és a cseretábla

A Manchester United menedzsere és a cseretábla fájdalmas találkozója.

Kosárlabda a golfpályán

Az amerikai Jeff Overton pattanás nélkül röpíti lyukba a golflabdát.

Ütemérzék

Mick Pennisit, az ausztrál kosarast fejbe dobják a labdával. Pennisi rájön, hogy tulajdonképpen hanyatt is vághatná magát.

Az évezred hárompontosa

A lett kosárlabdázónak, Armands Skelének nem kell a palánk közelében lennie, hogy a gyűrűbe találjon.

Ezt a labdát elkapom! Vagy mégsem?

A Tampa Bay Rays jól állt a Minnesota Twins elleni baseballmérkőzésen, amikor a meccs vége felé, Carlos Pena, a Rays játékosa egy nézőtér felé tartó labdát igyekezett bravúrosan elkapni. Már-már sikerült is neki, amikor odaugrott egy fickó, és megharcolt vele.

Veszekedés mint elterelő hadművelet

Az egyik izraeli labdarúgó-mérkőzésen a játékosok veszekedést színlelve szereztek gólt szabadrúgásból.

Játékost lökött fel a játékvezető

Érdekes jelenetet láthattak a nézők a Spanyolország–Írország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzésen. A játékvezető nemes egyszerűséggel ellökött egy ír játékost, mert nem jó helyen állt.

Nalbandian nem üt, hanem rúg

David Nalbandian kiváló teniszező, de az is kiderült, hogy az argentin lába is jó. Egy queensi tornán egy vonalbíró bánta ezt, Nalbandiant ki is zárták utána.

Mario, tartsd a szád!

A labdarúgó Eb csoportmeccsén az olasz Mario Balotelli látványos gólt szerzett az írek ellen. A találat után a támadó éppen kiáltani akart valamit (egyes források szerint az ír szurkolóknak kívánt üzenni), amikor csapattársa, Leonardo Bonucci, hogy megelőzze a bajt, nemes egyszerűséggel befogta Balotelli száját.

Kobajasi a boxban írtja a szerelőket

A Formula–1-es Brit Nagydíjon az egyik boxkiállásnál a japán Kobajasi Kamui olyan nagy hévvel érkezett meg, hogy még a saját szerelői közül is elütött néhányat.

Nincs menekvés, Scolari mester!

Megnyerte a Brazil Kupát a Palmeiras csapata, amit aztán okos szavakkal elemzett a sajtótájékoztatón Luiz Felipe Scolari. Aztán valami olyasmit látott, amitől elakadt a szava, és hiába próbált védekezni egy szál törülközővel, már nem is jött vissza szájára a szó.

Bődületes úszóvilágcsúcs 50 méteren – avagy Vigyázz! Kész! Rajt! Cél!

Ketten csúsztak be a bírónak, pirosat adott

Érdekes jelenetnek lehettek tanúi azok, akik megtekintették az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a Wigan–Fulham mérkőzést. A 14. percben Lee Probert játékvezető nagyon rossz helyen tartózkodott, hiszen a szabad labdára rástartoló Watson és Sidwell egyszerre csúszott be, és buktatta a bírót, aki a hátát fájlalva nyomban összeesett. A földön fekve még viccelődni is volt kedve a játékvezetőnek: mosolyogva felmutatta a piros lapot a vétkeseknek.

Köténysorozat, vagy egy különleges szögletvariáció

A szerb U17-es labdarúgó-válogatott előadása.

Azért ez az apuka biztosan nagyon szereti a kisfiát

Felix Baumgartner „találkozása” a labdával az űrben

Kérlek, adjátok vissza a mezemet!

Az Arsenal drámai mérkőzésen, hosszabbítás után 7–5-re nyert a Reading otthonában az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. A rendes játékidő (4–4) után a vendégek két játékosa, Olivier Giroud és Francis Coquelin kidobta a közönséghez a mezét, mert megfeledkezett arról, hogy lesz még hosszabbítás (a két játékos alighanem azt hitte, hogy – mint az FA-kupában – döntetlennél ismétlés van, tehát vége a meccsnek), így a szurkolóktól vissza kellett kérni a mezeket.

Az ejtőernyős megérkezik

Egy focimeccsen a pályán landol egy ejtőernyős, de kissé elmérte az ugrást.

Mancini a sajtájon. Vagy inkább David Platt?

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Manchester City az Aston Villát fogadta. A meccset megelőző sajtótájékoztatón a csapat menedzsere, Roberto Mancini kissé meglepte a sajtót, amikor egy, a segítőjét, David Plattet ábrázoló maszkban köszöntötte az újságírókat.

Kimi és a röhögés

Karácsonyi üdvözlet Räikkönen módra: a finn pilóta a Lotus-csapat tagjainak üzen, de valami állandóan közbe jön. Káromkodjon ön is finnül!

Táncol a magyar kézikapitány

A magyar női kézilabda-válogatott hosszabbítás után 41–38-ra legyőzte a házigazda Szerbiát a 2012-es Európa-bajnokság bronzmérkőzésén. Az éremátadás után Karl Erik Böhn szövetségi kapitány önfeledt tánccal ünnepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik