Európai Játékok: iszonyatos videó került nyilvánosságra az osztrákok elütéséről

MAROSI GERGELYMAROSI GERGELY
Vágólapra másolva!
2015.06.13. 08:21
null
<strong>Az osztrákok balesete (Videó a képre kattintva, 18+)</strong><br />
Nyilvánosságra került egy biztonsági kamera felvétele a három osztrák szinkronúszót érintő szörnyű csütörtöki balesetről: a 15 éves Vanessa Sahinovicot, Luna Pajert és Verena Breitot egy shuttle-busz gázolta el a sportolói faluban az azerbajdzsáni Európai Játékokon.

Verena Breit a kórházi kezelés után visszatérhetett társaihoz. A medencecsont- és combcsonttörést, valamint gerincsérüléseket szenvedő Sahinovicot nagyon hosszú műtéte után mesterséges kómában altatják, további operációk várnak rá, nem lehet kizárni, hogy sérülései miatt megbénul. Luna Pajert szintén hazaszállították Bécsbe.

A videó alapján a buszsofőr lassítás nélkül vágódott a szinkronúszók közé járművével, majd továbbhajtott, kicsit távolabb állt meg. A videóhoz csak a linket közöljük, a felvétel a screenshotra kattintva elérhető – a látvány szörnyű. A rendőrség nyomoz az ügyben, de hivatalos kommentárt még nem adott ki. A magyar szinkronúszók az utolsó pillanatban döntöttek úgy a baleset napján, hogy nem az osztrákokkal egy időben utaznak az uszodába…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik