Darts: Fallon Sherrock indul a World Series állomásain

Vágólapra másolva!
2019.12.30. 17:50
null
Fallon Sherrock indul a World Series állomásain (Fotó: Twitter)
Fallon Sherrock, a PDC-dartsvilágbajnokságok történetének első női meccsnyertese 2020-ban indulhat a World Series állomásain.

 

Mint ismert, Fallon Sherrock sikerrel mutatkozott be, így első nőként továbbjutott a második körbe a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon. Sőt, a tündérmese folytatódott, a 25 éves hölgy a 11. kiemelt Mensur Suljovicot is búcsúztatta. A végállomást a a harmadik forduló jelentette, itt Chris Dobey 4:2-re legyőzte Sherrockot.

A történelmi menetelésnek és a hirtelen jött népszerűségnek hála Sherrock egy rangos versenysorozatban is lehetőséget kap majd: 2020-ban részt vehet a World Series állomásain, így ott lesz Dániában, Németországban, Új-Zélandon, illetve a két ausztrál versenyen is.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Alig várom, hogy indulhassak a World Series versenyein. Fejlődni akarok, és itt újra lehetőségem lesz a legjobbak ellen megmutatni a tudásomat. Remélem, ott tudom majd folytatni, ahol a világbajnokságon abbahagytam” – idézi a Sky Sports Sherrockot.

Az már korábban biztossá vált, hogy Sherrock elindulhat az amerikai US Darts Masters versenyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik