Csupasport: Dombi Tibor a Tankcsapda frontemberét segíti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 08:55
A Debrecen korábbi labdarúgója barátjával, Lukács Lászlóval tervezgeti, hogyan is kellene teljesíteni az áprilisi bécsi maratoni versenyt, mert a zenész most indulna először ekkora távon.

„Lehet, hogy nyúl leszek, viszont nem az a klasszikus. Ha abban maradunk, hogy Lacinak szüksége van rám, ott leszek mellette – egészen pontosan, mögötte. Valamiért ezt érzem helyesnek. Ha engem kísérne valaki, szeretném, ha nem előttem futna, mert úgy érezném, diktálja a tempót, ezért egy-két lépéssel Laci mögött maradnék. Menjen, ahogy neki jólesik, és ha bármire szüksége van, ott vagyok. Nem akarok előtte haladni, mert ő érzi, mi a jó neki – ne engem kergessen.”„Lehet, hogy nyúl leszek, viszont nem az a klasszikus. Ha abban maradunk, hogy Lacinak szüksége van rám, ott leszek mellette – egészen pontosan, mögötte. Valamiért ezt érzem helyesnek. Ha engem kísérne valaki, szeretném, ha nem előttem futna, mert úgy érezném, diktálja a tempót, ezért egy-két lépéssel Laci mögött maradnék. Menjen, ahogy neki jólesik, és ha bármire szüksége van, ott vagyok. Nem akarok előtte haladni, mert ő érzi, mi a jó neki – ne engem kergessen.”

A teljes blogbejegyzést elolvashatja a csupasport.hu honlapon, ahol kiderül továbbá, hogy Aniol Serrasolses milyen extrém sportban jeleskedik. Annyit elárulhatunk, hogy kajakozik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik