Csupasport: bűnözőből lett ironman – John McAvoy sztorija

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.21. 20:37
John McAvoy története tipikus hollywoodi sztori, azzal a különbséggel, hogy az ő történetét az élet írta. Tíz évet ült börtönben Nagy-Britannia legveszélyesebb bűnözőivel, majd a sport hirtelen célt adott az életének.

„Nem állítanám, hogy olyan volt a családunk, mint a Maffiózók című sorozatban, de gyerekként sok veszélyes alak vett körül, a mostohaapám hírhedt bűnöző volt, hamar megtanultam, hogy nem sírhatok, nem mutathatom gyengének magam” – idézte fel a kezdeteket John McAvoy, a csupasport.hu oldalán pedig az is elolvasható, hogyan változtatott életén és fordult még a börtönben az ironman felé.„Nem állítanám, hogy olyan volt a családunk, mint a Maffiózók című sorozatban, de gyerekként sok veszélyes alak vett körül, a mostohaapám hírhedt bűnöző volt, hamar megtanultam, hogy nem sírhatok, nem mutathatom gyengének magam” – idézte fel a kezdeteket John McAvoy, a csupasport.hu oldalán pedig az is elolvasható, hogyan változtatott életén és fordult még a börtönben az ironman felé.

A szabadidős portál emellett górcső alá vette a kerékpározást, körüljárva mennyibe kerül, ha valaki ezt a sportágat választja magának. Bővebben itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik