nemzetisport.hu 2019.07.19 23:07

Vojvoda: Eljött az idő; Lovrencsics: A Valletta sem lesz könnyebb…

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Vojvoda Dávid úgy érzi, most jött el az idő. A férfi kosárlabda-válogatott hátvédje Olaszországba szerződött, avagy hosszas hezitálás után távozik Szolnokról. A kiváló hátvéd arról is beszámolt Győri Ferencnek, hogy a jövőben miként képzeli el a válogatott szereplést.

Lovrencsics Gergely szerint a Valletta sem könnyebb ellenfél, mint a Ludogorec volt. A Ferencváros csapatkapitánya Szerhij Rebrov munkájának műhelytitkairól és a feszített nyári menetrendről is beszélt két BL-selejtezős forduló között Borbola Bencének. Európai és magyar kupakörkép három oldalon.

• Dél-Afrika-verés, Gyurta Gergely hányattatásai és az úszók területfoglalása. Három oldalon minden, amit a kvangdzsui vizes világbajnokság pénteki napjáról tudni érdemes.

• Huszonegy éves és világbajnok. Siklósi Gergely varázslatos péntekjéről, a budapesti vívó-vb ötödik napjáról és első magyar aranyáról két oldalon, Szatmári- és Szilágyi Áron-interjúval.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Lauda-sorozat második részével, az 50 éves Kangyal Balázzsal, a magyar rögbi feltámadásával és a Halep-jelenséggel.

2019.08.21 23:30:55

Egyéb csapat N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A ma 80 éves Hencsei Pál tegye, amit tett eddig is! Derűvel, méltósággal, bölcsen, a sport szeretetével együtt járó gyermeki áhítatát őrizve közben.

2019.07.19 18:56:11

Egyéb csapat VINCZE SZABOLCS

Hogyan jutott el válogatottunk a nullától az olimpiai kvalifikáció lehetőségéig?

2019.07.08 19:47:52

Egyéb csapat S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. A rentabilitás megköveteli, hogy a sportesemények minél inkább globalizált látványossággá váljanak, s a szurkolók/fogyasztók a világ minél több tájáról érkezzenek.

2019.05.29 08:49:00

Egyéb csapat K. E.

Olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónk és Péterffy Lili énekesnő a szakítás mellett döntöttek.