nemzetisport.hu 2019.07.19 23:07

Vojvoda: Eljött az idő; Lovrencsics: A Valletta sem lesz könnyebb…

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Vojvoda Dávid úgy érzi, most jött el az idő. A férfi kosárlabda-válogatott hátvédje Olaszországba szerződött, avagy hosszas hezitálás után távozik Szolnokról. A kiváló hátvéd arról is beszámolt Győri Ferencnek, hogy a jövőben miként képzeli el a válogatott szereplést.

Lovrencsics Gergely szerint a Valletta sem könnyebb ellenfél, mint a Ludogorec volt. A Ferencváros csapatkapitánya Szerhij Rebrov munkájának műhelytitkairól és a feszített nyári menetrendről is beszélt két BL-selejtezős forduló között Borbola Bencének. Európai és magyar kupakörkép három oldalon.

• Dél-Afrika-verés, Gyurta Gergely hányattatásai és az úszók területfoglalása. Három oldalon minden, amit a kvangdzsui vizes világbajnokság pénteki napjáról tudni érdemes.

• Huszonegy éves és világbajnok. Siklósi Gergely varázslatos péntekjéről, a budapesti vívó-vb ötödik napjáról és első magyar aranyáról két oldalon, Szatmári- és Szilágyi Áron-interjúval.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Lauda-sorozat második részével, az 50 éves Kangyal Balázzsal, a magyar rögbi feltámadásával és a Halep-jelenséggel.

2020.03.13 22:39:21

Egyéb csapat BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Egyetlen hozadéka bizonyára lesz megpróbáltatásainknak: a lényeges élesen elválik a lényegtelentől.

2019.12.23 12:43:39

Egyéb csapat PIRCS ANIKÓ, PUSZTAI VIOLA (videó), TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

NS-KARÁCSONY. Sike Renáta, Lékai Máté és Siklósi Gergely hamar csapattá formálódott a sütő mellett.

2019.10.11 14:28:54

Egyéb csapat nemzetisport.hu

STADIONAVATÁS, 50 ÉVES SZÜLETÉSNAP. A főváros első rögbistadionját adják át szombaton a Kincsem Parkban.

2019.09.19 21:45:26

Egyéb csapat MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Nyolc év alatt a listavezető Oscar-díjátadó az elsőről a 12. helyre csúszott vissza, annyi sportesemény »kúszott be« elé. Ilyen érdeklődés láttán pedig ki csodálkozik azon, hogy a nagy cégek »zsebből« kifizetnek alsó hangon ötmillió dollárt egy 30 másodperces Super Bowl-reklámért?!

2019.08.21 23:30:55

Egyéb csapat N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A ma 80 éves Hencsei Pál tegye, amit tett eddig is! Derűvel, méltósággal, bölcsen, a sport szeretetével együtt járó gyermeki áhítatát őrizve közben.