Dzsudzsák vacsorája, „Özilné” mellei, Wolf Kati - az év legjobb kommentjei

Vágólapra másolva!
2011.12.31. 19:15
Címkék
Az elmúlt években már megszokhatták olvasóink, hogy év végén összegyűjtjük a mögöttünk hagyott esztendő legszórakoztatóbb kommentjeit. Ezzel a hagyománnyal az idén sem szakítunk, a sok ezer hozzászólásból – a teljesség igénye nélkül – ezúttal is megpróbáltuk kiválogatni a legviccesebbeket. 2011, ahogy önök látták.

Dzsudzsák, Özil barátnője és Mourinho is közkedvelt téma volt olvasóink körében
Dzsudzsák, Özil barátnője és Mourinho is közkedvelt téma volt olvasóink körében

 

DZSUDZSÁK, DZSUDZSÁK, DZSUDZSÁK, NO MEG ETO’O

Aligha lepünk meg bárkit is azzal, hogy az év egyik legfelkapottabb témája Dzsudzsák Balázs nyári átigazolása volt. Persze mi is megkaptuk az osztást, hogy túl sokat foglalkozunk vele (ha júniusban reggel nem vele indult a nap, már „hiányolták” is), ennek ellenére minden róla szóló hír bekerült a nap legolvasottabbjai közé, és a legtöbb hozzászólást is Dzsudzsák Anzsihoz szerződése generálta. De még akkor is ő volt a téma olvasóinknál, amikor nem is róla szólt az adott cikk. Így hozták például kapcsolatba a szélső átigazolását Szabics Imre kisebb autóbalesetével, de ő volt a téma az Argentína–Kolumbia Copa América meccsbeszámolónál is. Dzsudzsák egyik menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel pedig valaki még az anyósát is eladatná. Persze nemcsak Dzsudzsák Anzsihoz szerződése verte ki a biztosítékot. Samuel Eto’o aláírásakor egymás után négy hozzászólónak is ugyanaz a velős gondolat jutott az eszébe. Az őszi szezon végén pedig a sokáig sérült Dzsudzsák egy kissé rosszmájú ajánlatot is kapott, hogy milyen címmel jelentethetné meg önéletrajzi könyvét.

dynamo
40 évig voltak az oroszok nálunk, úgy néz ki, most mi megyünk hozzájuk:)
(Dzsudzsák, Anzsi pró és kontra: sok pénzért elkövetett hiba?)


euro2008

Ugyan már, Ma Halacska, Holnap Szardínia, Holnapután Liverpool... nem kell itt aggódni.
(PSV: a jövő hétig is elhúzódhat Dzsudzsák Balázs átigazolási ügye)


messifan

Dzsudzsák: Mi lesz ma a vacsi ?
Linda: Ma Halacska !
(Premjer-liga: Roberto Carlos gólt lőtt, az Anzsi a mezőny élére állt - videó)

 

gerrard33
Na de kedves NSO! Miért nincs sehol egy friss Dzsudzsi-cikk? Ez meglehetősen szokatlan, reggel negyed 10 van, és fogalmam sincs, mi van Bazsival...
(A végén még a döntetlennek is örülhettek az argentinok)

hilti

valaki árulja már el: hol tudok mahacskala mezt venni??

(Dzsudzsákék nem értik a gyűlölködést, a jövő hétig húzódhat a döntés)

 

Antalcsak
Szerintem Szabics rosszul lett, amint meghallotta, hogy Dzsudzsák hova igazol :D
(Válogatott: Szabics Imre Budapesten karambolozott – fotóval)

 

uncledave
Csak a Sanyi és a Puffin lekvár adhat a csapatnak erőt és mindent lebíró akaratot!
(Válogatott: „Dzsudzsák lelkileg rendben van, a többit majd meglátjuk...”)

 

Vazze
Már megint ez a Vörösbaranyi. Esküszöm, nem bánnám, ha pár edzőt is el tudna adni külföldre. Vagy az anyósomat valahova. :)
(NB II: a Napoli érdeklődik a 17 éves veszprémi gólzsák iránt)


ubulka92

Vicc.
newtonheath
Vicc.
szépfoci
Vicc.
Flacchus
Vicc.
(Eto'o kedden orvosin, vasárnap játszhat az Anzsiban – sajtóhír)


Calciatore

2011 best sellerei:
- Zlatan Ibrahimovic: Jag är Zlatan Ibrahimovic
- Wayne Rooney: Hogyan készülök az EB csoportmeccseire
- Egervári Sándor: Kiknek is van helye a válogatottban
- Arsene Wenger: Jövőre nyerni fogunk egy trófeát
- Dzsudzsák Balázs: Góljaim Dagesztánban
(Légiósok: „Dzsudzsák hollywoodi sztárként élhet Moszkvában”)

ÁTIGAZOLÁSOK

Persze nemcsak Dzsudzsák átigazolása indította be olvasóink fantáziáját. Az átigazolásai időszak utolsó napját percről percre nyomon követő cikkeink mindig humoros hozzászólásokat szülnek. Az idén, miközben a Liverpooltól a Chlesea-hez szerződő Fernando Torres helikoptere megérkezett Londonba, kommentelőink a targoncával „érkező" Adamo Coulibalyra vártak (utalva a csatár előző foglalkozására). Ugyanakkor megkapta a magáét Neymar is, míg a Videoton braziljáról, André Alvesről kiderült, hogy még Hosszúpályiból is figyelik – Sanyi bácsi egy árnyékszékről.

Innen figyelnék Alvest?
Innen figyelnék Alvest?
FOGADÁSI BOTRÁNY


Természetesen megkerülhetetlen téma volt kommentelőinknél a fogadási botrány is. Ebben a témában nálunk tedoro23 vitte a prímet, ezért – kérésének megfelelően – küldjenek neki egy tuti tippet, megérdemli – kenyérre kell, nem kastélyra! Gildeferrantól pedig azt is megtudhattuk, hogy a FIFA korrupciós ügyeiben Domingo fog dalolni.

Domingo a FIFA-nál is dalolhat
Domingo a FIFA-nál is dalolhat

MÉG MINDIG GYÓGYÍT6ATLAN


Az MLSZ kezdeményezésére a nyáron Telkiben „újrajátszottuk" az oroszokkal a '86-os 0–6-ot. Ezúttal ugyan nem kaptunk ki – bár ötig megint eljutottak a többször is vezető ruszkik, a vége 5–5 lett –, de az kiderült, a 25 évvel ezelőtti találkozó még mindig a gyógyíthatatlan kategóriába tartozik (ahogy Végh Antal nevezte könyvében). Rendszeres kommentelőnk, Onlyunited például ettől állt meg a növésben, de az is felvetődött, hogy megszervezhetnénk a mohácsi vész visszavágóját is.

onlyunited
Na ez. Meg előbb 78, ezektől álltam meg a növésben.
(Volt egyszer egy csapat - Mexikó '86)


arijozsef

Sírva örül a Magyar Nemzet. Az MLSZ megünnepli a 0-6-ot! Ezen ötleten felbuzdulva javaslom az illetékes szerveknek, hogy jövőre ünnepeljük meg a MOHÁCSI VÉSZ-t. Meghívjuk az ünnepi emlékezetre a Török Hadsereg veteránjait a Magyar Hadsereg majd csak 24 fős csapatának Duna-menti csatájára!
(FociFesztivál: elkezdődött a magyar-szovjet, kövesse nyomon a gálát!)

MOURINHO ÉS A BARCA

Olvasóink örök kedvence José Mourinho. Ha a Real Madrid portugál mesteréről van szó, akkor többen – hovatartozástól függetlenül – már előre örülnek, mert tudják, szórakoztató hozzászólások következnek. Mourinho „kedvenc" csapata, a Barcelona egy elgondolkodtató versikét kapott a katari mezszponzorral kapcsolatban, de érdekes az a komment is, mely viccesen megjegyzi, a katalánok válságát mutatja, hogy az idén – a tavalyi hárommal szemben – csak két játékosuk került az Aranylabdára jelölt trió közé.

andras14
Na akkor kézbe a popcornt, és jöhetnek a kommentek! :)
Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov

maunika show indul!
Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov

én mikróban elkészíthető popcornt vettem :D remélem, hogy a 3 csomag elég lesz. ha nem le kell szaladnom, bár akkor lemaradok az akcióról

(Mourinho érkezése óta 16 piros lapnál tart a Real)

 

aproa
Egyébként Mou arroganciája most is meghozta méltó jutalmát.
Canales, Garay, Nuncho hármassal kezdeni, aztán amikor baj volt, jöhettek azok, akiknek kezdeni kellett volna. Kíváncsi vagyok, mit fog megint nyilatkozni. Pl.: „A 11-es jogtalan volt, Carvalho nem is játszott, így nem is szabálytalankodhatott, ezen felül megint 10 emberrel fejeztük be, nem hiszem el, a szemét terrorista ETA, a Vatikán, a dél-foki-szigeteki mohaszárító önkéntes kör, valamint a fukusimai mentőkutyák megfélemlítették a játékosaimat..." Vagy vmi hasonló.
(A Barca után Pintérék is legyőzték a Real Madridot)

 

papamaci123
Világtáj, olaj(m)ecsettel...
A pénz ellep, a foundation-mez takar,
Barcánknak így lesz Katar
a második hazája...
s elnöküknek jóllakik (pénz)éhes szája.
Tovább dübörög majd a zsetonnyomó henger -
s lassan eltűnik alatta - az EMBER.
Jönnek a gépcsodák, s elvisznek messzire -
nem lesz szükség Xavira, Messire.
Sajnos a lé határozza meg a tudatot,
nem egyedi eset -
a pályák helyén olajkutak állnak ott -
meg néhány mecset...
(Barcelona: jóváhagyták a szerződést a katari mezszponzorral)

the_illusionist

válságban a barca! csak 2 jelöltet ad az idén...
(FIFA-Aranylabda: C. Ronaldo, Messi és Xavi közül kerül ki a legjobb)

A LÁNYOK, A LÁNYOK, A LÁNYOK ANGYALOK

Elsősorban új rovatunknak, az év elején induló Sportszelepnek köszönhetően számos szépséget is megismerhettünk az év során, úgy is, ahogy korábban talán sose. Mesut Özil kedvesével, a házasodni kívánó Aída Yéspicával sokan összebútoroznának, de Daniela Hantuchová szexi kalendáriuma például nem mindenki tetszését nyerte el. A múlt és jelen legszebb rg-sei kapcsán Baluci mondta meg a frankót, míg Guru véleményével – miszerint a Békéscsaba edzője, Bohus Bea szépsége még veri játékosaiét – a matyusz néven regelő, magát 79 évesnek mondó, rutinos Pista Bá vitatkozott, mondván, minden nő szép!

Ilyen egy ritka rusnya rifke? - Hantuchová
Ilyen egy ritka rusnya rifke? - Hantuchová

FŐSZEREPBEN AZ OLVASÓ

Kedves olvasóink sokszor magukban is jól el vannak, mint például Weektor, de sokszor egymással is mulatságos párbeszédeket folytatnak – ezt összegezte Prati, aki azért a témához (miért nem ment a játék Júlio Baptistának a Romában) is hozzászólt. Ugyanakkor érdekes beszélgetésre lettünk figyelmesek a Fradi–Újpest futballderbi előtt is. A Hová lett? sorozatunk is megihlette a hozzászólókat. Hová lett Emilio Butragueno? – kérdezte a cikk, és a Keselyű válaszolt is. Míg Blaudrup nevű kommentelőnk csak ennyit fűzött hozzá a róla szóló cikkhez: "egyik legnagyobb kedvencem" – ki gondolta volna?! Sergio25-nek pedig csak annyit üzennénk: üdvözlet az asszonynak, reméljük, még jól van!

Weektor
a legértegesebb, hogy mindig volt nála gyengébb a válogatottban!
Weektor
értkesebb
Weektor
érdekesebb
Weektor
Csak sikerült, többet már nem iszom ma! :)
(Elek Ákos: Csak akkor hívtak, ha valaki nem ért rá – portré)

 

Fenek
Ez lesz az évszázad mérkőzése.
imykedahigh
Az évszázad kiesési rangadója.
Mindentvissza
De fogadjunk, h megnézitek, boborjánok?!
(FTC–Újpest: Ez nem lesz mindent eldöntő mérkőzés – Détári)

 

Prati
Hát srácok, amit itt lenyomtatok! Visszanéztem az egészet, és olyanokat találtam, hogy: „dehonesztáló, kontextus, pejoratív, irreleváns, szarkazmus, degradál, prejudikál". Ha ezek után még azt mondja valaki, hogy bunkó a magyar futballszurker... A személyes érintettség okán viszont szeretnék válaszolni egy felmerült kérdésre. Például lehetne arról is írni, vajon miért nem ott játszatták Baptistát, ahol a legjobb. Jelentkezem, mert tudom a választ! Azért nem ott játszatták Baptistát, ahol a legjobb, mert a Navona téri iskolai bajnokságba leadott jelentkezését kifogásolták az alsósok.
(Inter, Roma, Milan: jól bevásároltunk a brazilokkal)

 

Butragenyo
Hogyhogy hova lettem? Leugrottam egy sörre, és?
(Hová lett Emilio Butragueno?)

 

Blaudrup
„Hát mit mondjak... egyik legnagyobb kedvencem :-)"
(Hová lett Brian Laudrup?)

 

sergio25
Igaza van, Ali úgy elverte volna, mint én este az asszonyt!
(„Klicsko nagyszerű, de Ali ellen nem lett volna esélye")

TOM CRUISE-TÓL AZ AMSZTERDAMI PIROS LÁMPÁS NEGYEDEN ÁT TORGYÁN JÓZSEFIG ÉS WOLF KATIIG

Az Arsenal volt játékosa, Tom Cruise
Az Arsenal volt játékosa, Tom Cruise

Végül, de nem utolsósorban jöjjön egy kis vegyes vágott. Az Arsenal-szurkolóknál Tom Cruise távozása vitte a pálmát, nálunk pedig Sajtipajti hozzászólása a holland–magyar focimeccs előtt. Alex teológiai kérdéseket feszegetett, míg a fent egyszer már említett Blaudrup szerint a korábbi kispesti légiósnak, a jelenleg Finnországban játszó José Manuel Riverának köszönhetjük, hogy az északiak Wolf Katira szavaztak az európai dalfesztiválon. Starkubikus szerint a Ferencváros korábbi elnökének, a földművelési miniszterként Chilében is tárgyaló Torgyán Józsefnek „köszönhette" García játékvezetőt – cseresznye helyett bírót küldtek...

Amikor Véber Györgynek távoznia kellett Pápáról, remek képaláírás-ötleteket kaptunk későbbi felhasználás céljából. A DVTK-sör és -ásványvíz hallatán Napszemvegújratöltve nevű regelőnk a mosogatószert hiányolta, míg más a sok döntetlen láttán a Copa Américát nevezte át Dél-Amerikai História X-re, és jó tanáccsal látták el az 1860 Münchennél Király Gábor nyomdokaiba lépő fiatal kapust, Székely Györgyöt. Elnyerte a tetszésüket a nyulak gátfutó Eb-je, de Theo van Seggelen FIFpro-főtitkár is mosolyt csalt az arcokra.

Bacskai Jánostól már megszokhatták, elképesztő dolgokra képes a szavakkal. Az idén azt a bravúrt sikerült véghezvinnie, hogy egy címben hozta össze Németh Krisztiánt két korábbi világbajnokkal, Robert Piresszel és Marco Materazzival – az „elismerés" nem maradhatott el Mesternitől, aki egy további mesteri hasonlattal is megtoldotta mondandóját.

Neki is, és minden kedves olvasónknak köszönjük az egész éves figyelmet, az építő, nem egyszer szórakoztató kommenteket! Végül hadd búcsúzzunk egyik kollégánk – Facebookon is közzétett – poénjával: Hogy hívják, amikor az indián lesre fut? – Uff-side.

Lessenek minket jövőre is! Boldog új évet kívánunk!

Fellai József
Fellai József
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik