WTCR: a Hyundai megmutatta Micheliszék 2019-es autóját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 14:26
Internetes élő közvetítésben fedte fel csapatainak 2019-es autóját a Hyundai. A dél-koreai gyártó két istállót, a BRC Racinget és Lukoil Racing Teamet indítja 2019-ben, és azt is elárulta, hogyan alakul a pilótafelállása.

Az idei szabályok értelmében minden gyártó legfeljebb két csapatot indíthat két-két autóval, ésazt már korábban bejelentették a dél-koreai gyártónál,hogy mely versenyzőknek adnak lehetőséget. azt már korábban bejelentették a dél-koreai gyártónál,hogy mely versenyzőknek adnak lehetőséget.

Michelisz Norbert és Gabriele Tarquini tavaly is a Hyundait és annak a leginkább a támogatását élvező BRC Racinget erősítette. Utóbbi ráadásul az egyéni bajnoki címet is elhódította a WTCR első szezonjának végén. A magyar és az olasz versenyzőhöz a korábbi DTM-pilóta, Augusto Farfus és a WTCC utolsó szezonjában a Volvóval induló Nicky Catsburg csatlakozott a Hyundainál.

Az új autó bemutatójának alkalmával árulták el a pilótafelállást is. Michelisz csapattársa 2019-ben is Tarquini lesz a BRC-istállónál, míg Farfus és Catsburg a Lukoil Racing Team színeiben kezdheti meg az új idényt.

Az új autó egyébként technikailag megegyezik a tavalyival, ugyanis az erre vonatkozó szabályokat befagyasztották a 2019-es idény végéig. A szezon április 4-én kezdődik a marokkói Marrákesben.

Michelisz és Tarquini autója:


Farfus és Catsburg autója:

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik