Új, limitált kiadással jelentkezik a Nissan Qashqai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.24. 16:44
null
Európában csak Magyarországon kerül forgalomba a modell
Címkék
A Bajnokok Ligája partnerség 5. évét egy Qashqai limitált kiadással ünnepli meg a Nissan Magyarországon. Mindössze 150 darab áll rendelkezésre azon érdeklődők számára, akik élvezni szeretnék a Nissan Qashqai exkluzív élményét. Minden autó egyedi Bajnokok Ligája emblémával van ellátva, így az a 150 leendő tulajdonos, aki a Technológia Bajnokait választja, garantáltan helyet kap a Nissan történelemkönyvében (x).

A crossover kategóriát megteremtő Nissan Qashqai két változatban is elérhető, a Technológia Bajnoka és Technológia Bajnoka+ felszereltséggel. A Technológia Bajnoka kiadás olyan úttörő Nissan technológiákat vonultat fel, mint az intelligens vészfékezési asszisztens, távolsági fényszóró asszisztens, közúti jelzések felismerése, sávelhagyásjelzés, NissanConnect navigáció digitális rádióval, tolatókamera és 17” könnyűfém keréktárcsa.

A Technológia Bajnoka+ felszereltség pedig további Nissan Intelligent Mobility-t fémjelző újításokkal van felszerelve, mint az intelligens 360 fokos parkolókamera, intelligens kulcs nyomógombos indítással, LED fényszórók adaptív kanyarkövető elsőfényszóró-rendszer, napfénytető, tetősín és 18” könnyűfém keréktárcsák.

A modellek különlegessége, hogy Európán belül egyedülállóan csak Magyarországon kerülnek forgalomba és mindössze 150 darab érhető el belőlük. A Nissan és UEFA Champions League együttműködés 5. évadának kezdte meg büszke szponzorként.

Ezen évadtól pedig új márkanagyköveteket is választott Eden Hazard (Chelsea FC) és Philippe Coutinho (FC Barcelona) személyében.

Üttörő technológiákat vonultat fel a „BL-Qashqai”
Üttörő technológiákat vonultat fel a „BL-Qashqai”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik