Az elődöntőben búcsúzott a fallabdázó Farkas Balázs Calgaryban

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 09:51
Farkas Balázs nagyszerű tornán van túl (Fotó: Magyar Fallabda (Squash) Szövetség/Facebook)
Farkas Balázsnak nem sikerült az újabb bravúr, így az elődöntőben búcsúzott a fallabdázók körversenyének 78 ezer dollár összdíjazású, ezüst besorolású versenyén Calgaryban.

A magyar szövetség közlése szerint a világranglistán 53. magyar Farkas Balázs, aki karrierje során először volt elődöntős PSA World Tour-viadalon, a legjobb négy között az első helyen kiemelt, világranglista-3. perui Diego Eliasszal találkozott, és ezúttal már nem tudta borítani a papírformát.

„A világranglista harmadik helyezettje egy másik szintet képviselt. Próbáltam tartani a labdát, hogy minél hosszabb labdamenetek legyenek, de Diego egy másodpercnyi szusszanást nem adott, folyamatosan támadott – mondta a hazai éljátékos, aki értékelte a versenyen mutatott teljesítményét is. – Az egész hetem itt Kanadában egy csoda volt, nagyon elégedett vagyok, és remélem, hogy ez a forma kitart a következő versenyekre is. Önbizalommal telve vágok neki az idény további részének.”

Farkas Balázs a héten több nagyszerű győzelmet is aratott, ennek köszönhetően várhatóan jelentősen javít majd az eddigi helyezésén a jövő heti világranglistán.

Eredmény, elődöntő:
Diego Elias (perui, 1.)–Farkas Balázs 3:0 (2, 3, 3)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik