MCC: beszélgetéssorozattal hangolnak a labdarúgó Eb-re és a párizsi olimpiára

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.02.20. 10:10
Faragó Tamás (Fotó: Koncz Márton)
Beszélgetéssorozattal hangol az MCC Magyar Összetartozás Intézete a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve a párizsi olimpiai játékokra – tudtuk meg a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

A nyári játékokra hagyományosan nagy reményekkel készül Magyarország, s a futballban is véget értek az aszályos évtizedek, labdarúgó-válogatottunk zsinórban harmadszor szerepel a kontinensviadalon. (...) A sport minden korban a nemzeti egységet szimbolizálta, és nincs ez másként napjainkban sem. Beszélgetéssorozatunkban a magyar sport egy-egy olyan korszakos egyéniségének segítségével hangolunk a két eseményre, aki élményei felelevenítésével, várakozásait felfedve közel hozza nekünk az Európa-bajnokságot és az olimpiát” – olvasható a közleményben.

A sorozat első részeként Faragó Tamással, a Nemzet Sportolójával, olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázóval, edzővel beszélget Novák Miklós sportújságíró. 

A pódiumbeszélgetésre február 27-én, kedden kerül sor az MCC Scruton közösségi térben (1113 Budapest, Tas u. 3–7) 17 órakor. 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni!

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik