Darts-vb: az MU klasszisai Luke Littlernek drukkolnak

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.01.03. 19:17
null
Donny van de Beek és Luke Littler
A Manchester United labdarúgócsapatából többen nem titkoltan Luke Littlernek szurkolnak a szerdán negyed tíz után nem sokkal kezdődő dartsvilágbajnokság döntőjében Luke Humphries ellen.

 

Littler Warringtonban született, Manchestertől néhány kilométerre nyugatra, így nem csoda, hogy hatással volt és van rá a csapat játéka. Habár akár Liverpool-szurkoló is lehetett volna belőle, hiszen ettől a várostól is csak pár kilométerre található a település.

Mindenesetre amikor a BBC interjút készített vele, Littler elmondta, hogy a „vörös ördögök” egykori és jelenlegi klasszisai is üzentek már neki. „Nyilvánvalóan jó pár követőm van már – idézi Littlert a Manchester United honlapja. – Üzent nekem Luke Shaw, Rio Ferdinand, Gary Neville és Jonny Evans is, azt hiszem még a Raymond van Barneveld elleni meccsem előtt. Ez elképesztő, mert olyanok kívánnak nekem szerencsét, akiket mindig is bálványoztam.”

A Manchester United cikke megemlíti, hogy kikapcsolódásként sokszor darstoznak a klubnál. Harry Maguire elmondta, hogy a korábban kölcsönjátékosként szereplő Wout Weghorst és a technikai igazgató, Darren Fletcher voltak a legjobb játékosok, de most az évad hátralévő részét kölcsönben az Eintracht Frankfurtnál töltő Donny van de Beek is nagy rajongója a sportágnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik