Cselgáncs: Mészáros Anett kaszkadőrként is dolgozik

Vágólapra másolva!
2023.08.06. 16:50
null
Mészáros Anett a 2012-es londoni olimpián (Fotó: Szabó Miklós)
Sokat változott a cselgáncs az elmúlt években a négy világbajnoki éremmel és egy Európa-bajnoki címmel visszavonult Mészáros Anett szerint, akinek nagyot fordult az élete az élsport óta.

 

A 36 éves klasszis már csak szurkolóként követte a Mesterek Kupája eseményeit a Papp László Sportaréna nézőterén, méghozzá kisfiával az ölében.

„Az elsőre látszott, hogy nagyon komoly szervezőmunka van a budapesti Masters mögött, és nagyon sajnálom, hogy nem láthattunk legalább egy magyar érdekeltségű bronzmérkőzést” – nyilatkozta az MTI-nek. „Az én fénykoromhoz képest más lett a meccsek felépítése, jobban pörögnek a mérkőzésen, és sokan rámennek az intésekre, mert azokkal hamar lehet győzni. Úgy érzem, hogy a technika picit kevésbé számít, és a rafináltság fontosabb lett.”

A két vb-ezüstje és -bronza mellett 2010-ben Európa-bajnok dzsúdós közölte, továbbra is követi a sportág magyar történéseit, és jó esélyt lát arra, hogy a tokiói után a jövő évi párizsi olimpián is dobogóra állhasson magyar versenyző.

A nemzetközi szinten utoljára 2021 februárjában versenyző Mészáros Anett – aki szemlátomást sok időt tölt az edzőteremben – „civil” életéről elmondta, hogy személyi edzőként és kaszkadőrként is tevékenykedik.

„Filmekbe és sorozatokba is hívnak, legutóbb a Halo című sci-fi sorozat második évadának a forgatásán dolgoztam akciójelenetekben” – árulta el a két olimpián szerepelt kiválóság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik