Horgászat: a világ minden tájáról érkeznek az egyik legnagyobb szakmai kiállításra

Vágólapra másolva!
2023.06.16. 15:22
null
A világ minden tájáról érkeznek a Hungexpón rendezendő horgászati kiállításra (Fotó: EFTTEX/Fb)
Ausztráliától Kínáig a világ minden tájáról érkeznek kiállítók – összesen 158-an – a június 15. és 17. között Budapesten harmadik alkalommal rendezendő EFTTEX-re (European Fishing Tackle and Trade Exhibition), melynek a Hungexpo ad otthont.

 

A horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenység, melyet hazánkban is közel 900 ezren űznek, emellett eredményesen is, hiszen a nemzetközi versenyeken elért eredmények a legnagyobbak közé emelik a magyarokat a sportágban.

Budapest idén harmadszor ad otthont a legnagyobb szakmai kiállításnak, melyet a világjárványt követően, három év szünet után tartanak meg ismét, s több mint ezer szakmai látogató keresi fel a háromnapos eseményt, amelyen a horgászat legújabb eszközeit is bemutatják.

„Komoly rangja van annak a termékdíjnak, melyet egy hat tagú szakmai zsűri ítél oda a legígéretesebb újdonságoknak, de külön elismerésben részesülnek a fenntarthatóság jegyében piacra dobott horgászeszközök is” – írták közleményükben a szervezők.

Az első EFTTEX-et 40 évvel ezelőtt tartották Birminghamban, Budapest pedig harmadszor at otthont a kiállításnak. Az esemény regisztráció után ingyenesen látogatható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik