Mozgásban az illat: nyerjen forradalmi adidas termékeket!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 13:39
null
Adidas climacool női dezodor és roll on izzadásgátló
Sosem tudhatjuk, mennyire lesz aktív a napunk, ezért szükség van egy izzadásgátlóra, amely minden körülmények között helytáll. Az adidas új, egyedülálló formulája a test igénybevételének fokozásával lép működésbe, frissességet nyújtó kapszulái mozgás hatására aktiválódnak. (x)

 

Az adidas a sportolók magas elvárásait szem előtt tartva vezette be a forradalmi climacool® technológiát, amelynek lényege az akadálymentes szellőzés, a folyamatos hűsítés és az izzadás szabályozása.

A technológia legfőbb célja, hogy használóját állandóan szárazon és frissen tartsa. Az adidas a ruházatoknál és cipőknél már eredményes működési elvet a kozmetikumok terén is megvalósította, így jött létre a női és férfi változatban egyaránt elérhető climacool dezodor, amelyet nyereményjátékunk keretében három szerencsés olvasónk ki is próbálhat.

Nem kell hozzá más, csak egy e-mail és egy kis szerencse!

NYERTESEINK!

-Miklós Jaszper (Budapest)

-Kondor Renáta (Sülysáp)
-Schirling Péter (Budapest)

akiket e-mailben is értesítettünk.

Gratulálunk!


Az élet egy állandó versenyfutás. Legyen szó edzésről vagy megterhelő stresszről, az adidas garantálja az izzadás elleni védettséget. Hogyan lehetséges? Ez a legizgalmasabb része!

Adidas climacool férfi dezodor és roll on izzadásgátló
Adidas climacool férfi dezodor és roll on izzadásgátló

A mozgás új dimenziója

A climacool izzadásgátló dezodor rengeteg apró kapszulából épül fel, amelyek igénybevétel esetén fokozatosan aktiválódnak.

Az intenzitás, ezzel párhuzamosan a test hőmérsékletének és a veríték kiválasztásának növekedésével a kapszulák felrepednek, az így felszabaduló illat újabb adag energiával és frissességgel tölti fel használóját.

NYEREMÉNYJÁTÉK!
Olvasóink között kisorsolunk három adidas climacool ajándékcsomagot. A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint e-mailben elküldeni a „climacool" szót (névvel és levelezési címmel) a jatek@nemzetisport.hu e-mail címre. A csomag tartalma: egy climacool dezodor (spray), egy climacool roll on izzadásgátló és egy Hydra Sport férfi tusfürdő. A nyerteseket válaszlevélben értesítjük, a sorsolást követően itt is közzétesszük. Beküldési határidő: 2015. 04. 21. Eredményhirdetés: 2015. 04. 22.

Ez a frissesség csak a kezdet! Minél aktívabb a mozgás, minél megterhelőbb a stressz, a dezodor hatásfoka úgy lesz egyre magasabb.

A tempó fokozásával párhuzamosan egyre nagyobb számban nyílnak fel a climacool technológia kapszulái, és fejtik ki frissítő hatásukat.

A tökéletes formula

Az adidas dezodorok eddig is magas szintű hatása most a climacool erejével párosulva 48 órán át garantálja az izzadás és testszag elleni védelmet, kettős hatásának köszönhetően blokkolja és megköti a nedvességet.

A nagyszámú alany bevonásával végzett fogyasztói vaktesztek̽ eredményei igazolták, hogy a climacool izzadásgátló dezodor hatékonyabb és kellemesebb illatot biztosít, mint Európa vezető dezodora.(150 fogyasztó bevonásával.)


Modern csomagolásban

Ezen a téren is újdonság a climacool az adidas családban. Az ikonikus fekete színt a férfiaknak szánt ezüst és a nőknek készült fehér váltotta fel, ezzel is hangsúlyozva a termék előnyeit, az egész napra biztosított frissességet és az időtlen megjelenést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik