Golf-vb: meglovasítottak egy játékban lévő labdát - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 15:41
Egy járatlan szurkoló kisebb galibát okozott a Floridában zajló Cadillac Championshipen, a golfvilágbajnokság idei második, kilencmillió dollár összdíjazású versenyén: felkapott egy gazdátlannak tűnő labdát – nem lett volna szabad.

A korábbi világelső Luke Donald elütése nyomán a labda jóval a pályán kívül ért földet, egy darabig megbújt a fűben, mígnem egy arra járó, az eseményeket kevéssé figyelő néző – gazdátlannak vélvén – felkapta, és magával vitte.

Egy fotós azonban résen volt, rövid sprint után utolérte a fiatal lányt, aki ijedtében azonnal visszahelyezte a labdát a lelőhelyére – az angol golfozó nagy szerencséjére. Donald így megúszta büntetés nélkül, és a szakaszt az elvárt öt ütéssel teljesítette.

Ezzel együtt ez a torna egyelőre nem Donaldé: a négynapos verseny felénél 152 ütéssel holtversenyben csupán az 50. helyen áll. Négy amerikai vezet holtversenyben (Patrick Reed, Dustin Johnson, Matt Kuchar és Hunter Mahan egyaránt 143 ütésen van túl), a világelső Tiger Woods 149 ütéssel holtversenyben a 25.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik