NS: Újpest-gigatervek; Pisonték a BL-meccsről; Risztov bánata - szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 00:01
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Tanulni, tanulni, tanulni: az NB I-be frissen feljutott Puskás Akadémiánál a „lenini" elveket vallják, éppen ezért higgadtan és reálisan vonták le a West Bromwich Albion elleni tesztmérkőzés tanulságait. De pontosan mik azok? Mi a legfontosabb Polonkai Attila, Zsolnai Róbert és Vasziliosz Apasztolopulosz számára? Tanulságos összeállítás a szerdai Nemzeti Sportban! Tanulni, tanulni, tanulni: az NB I-be frissen feljutott Puskás Akadémiánál a „lenini" elveket vallják, éppen ezért higgadtan és reálisan vonták le a West Bromwich Albion elleni tesztmérkőzés tanulságait. De pontosan mik azok? Mi a legfontosabb Polonkai Attila, Zsolnai Róbert és Vasziliosz Apasztolopulosz számára? Tanulságos összeállítás a szerdai Nemzeti Sportban!

És még:

Helyszíni tudósításaink a vizes-vb-ről: Risztov Éváról objektíven és szubjektíven; mögöttünk az olaszok, előttünk a szerbek; a Blaha Lujza tér Barcelonába költözött...

Győr: Sallói István és Pisont István kommentárja...

Real Madrid, Ferencváros: bemutatjuk a zöld-fehérek új kiszemeltjét, Manuel Bleda Rodríguezt, aki extra élményeket oszt meg az NS olvasóival!

Csokit eszik a bíró, csodamasinával hűt a masszőr, kiabál az edző... NS-sorozat, 3. rész!

De mi köze az Újpesti Torna Egyletnek és az Újpest labdarúgócsapatának a Dunakeszi repülőtérhez?

Megszereztük a Bayern München új házirendjét!

Negyvenfokos hőségben tréningeznek a magyar síválogatott tagjai. És tényleg: meglepő részletek a szerdai, immár digitálisan is kapható Nemzeti Sportban!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik