NS: Pászkány eurómilliói; az „új” Gerendás; meglepő BL-adatok - szombat

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 23:44
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Pászkány Árpád – az NSO Tv-nek adott interjúja mellett – eurómilliókról, bravúrokról és Vass Ádámról is nyilatkozott kollégánknak, Csillag Péternek. A CFR Cluj elöljárójával Kolozsváron fölvett exkluzív, kolumnás beszélgetést a szombati Nemzeti Sportban olvashatja!
Pászkány Árpád – az NSO Tv-nek adott interjúja mellett – eurómilliókról, bravúrokról és Vass Ádámról is nyilatkozott kollégánknak, Csillag Péternek. A CFR Cluj elöljárójával Kolozsváron fölvett exkluzív, kolumnás beszélgetést a szombati Nemzeti Sportban olvashatja!

• Mely labdarúgó-bajnokság csapatainak a legjobbak a BL-győzelmi mutatói? A németé? Az angolé? A spanyolé? Az olaszé? A válaszon alighanem meglepődnének... Összeállítás – statisztikával és értő kommentárral – a szombati NS-ben!

• Sokan már legyintenek a Siófokra: a közvélemény nagy része kiesőként könyvelte el a Balaton-parti csapatot. Nem így az örök optimista Horváth Károly. A csapat edzője a tízpontos hátrány és utolsó helyezés ellenére bízik a bennmaradásban, sőt a kupadöntőben is! Olyannyira, hogy még a pénzt is hajlandó volna áldozni a célra. De mennyit? És mi a helyzet a szintén a kiesés ellen menekülő Egerrel? Körkép a szombati Nemzeti Sportban!

• „Nem szeretem a kényelmes helyzeteket, az a jó, ha nagy a harc a csapatba kerülésért. Amikor a pályafutásom során könnyebben célba értem, akkor nem is tudtam olyan jó teljesítményt nyújtani, mint szerettem volna. Négyen vagyunk a két belsővédő helyre, felkészültem arra, hogy nagy csata lesz a csapatba kerülésért." Interjú Juhász Rolanddal, a Videoton fölöttébb jótékony védőjével a szombati NS-ben!

• „Nem kell színházat rendezni" – meglestük az „új" Gerendás Györgyöt, azaz Dabrowski Norbertet, a BVSC vízilabdacsapatának jelenlegi, az Eger kijelölt edzőjét, a válogatott másodtrénerét. Mit csinál a meccsek előtt? Hogyan viszonyul a játékosaihoz? Miként taktikázik? Riport a szombati Nemzeti Sportban!

Nagy László nem foglalkozik azzal, hogy a madridi riválisuk nem a legjobb összeállításban lép fel a kézilabda Bajnokok Ligája utolsó csoportfordulójában, mivel az Atlético keretében „minden posztra két klasszis jut". A veszprémiek csoportelsősége príma indulópozíciót jelentene a sorozat nyolcaddöntőjében – felvezetés a szombati NS-ben!

• Szertárosként ő adta a szerelést egy Szombathelyről feljövő kissrácnak – Hegedüs Csabának. De volt pingpongedző, intéző és – mindenekelőtt – bíró, aki 32 világ- és 38 Európa-bajnokságon dirigált a birkózóknál. Palócz Rudolf nyolcvanhét éves, szeretetotthonban él, s a Nemzeti Sport szombati számában csak mesél és mesél...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik